Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 22 Μαρτίου 2022

Ερντογάν: «Οργιάζουν» ξανά οι φήμες για την υγεία του – Δυσκολευόταν να μιλήσει

 Τετάρτη, 23 Μαρτίου, 2022
Απλό κρύωμα ή μήπως επιδείνωση της υγείας του Τούρκου προέδρου;

Ακούστε το άρθρο

Επέστρεψαν τα σενάρια για επιδείνωση της υγείας του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος εμφανίστηκε βραχνιασμένος σε χτεσινή εκδήλωση.

Συγκεκριμένα ο τούρκος πρόεδρος παρευρέθηκε στην εκδήλωση Forum Metaverse και μίλησε για την τεχνολογική αλλαγή που έρχεται στην Τουρκία. Ωστόσο όταν ξεκίνησε να μιλά από το βήμα φάνηκε ιδιαίτερα κουρασμένος, ενώ είχε πολύ βραχνή φωνή.

Ο ίδιος βέβαια έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως η φωνή του είναι έτσι διότι κρύωσε κατά τη διάρκεια των εγκαινίων της νέας γέφυρας στα Δαρδανέλια, μιας και το κρύο είναι ιδιαιτέρως τσουχτερό αυτές τις μέρες στην Κωνσταντινούπολη.

Αλλεπάλληλα περιστατικά – Διαψεύδει το «παλάτι»

Υπενθυμίζεται πως οι φήμες για την υγεία του Ερντογάν φουντώνουν από τις εικόνες που έρχονται κατά καιρούς στη δημοσιότητα και τον δείχνουν να δυσκολεύεται ακόμα και να περπατήσει. Ωστόσο, η προεδρία έχει διαψεύσει τις πληροφορίες και έχει επιχειρήσει να πείσει ότι ο Ερντογάν είναι υγιής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου