Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022

Τι ετοίμαζε στην Ουκρανία ο γιος σου κ. Μπάιντεν;

   Πέμπτη, 31 Μαρτίου, 2022

Βασίλης Μαγαλιός

Εδώ και κάποιες ημέρες ο Τζόζεφ Ρόμπινετ Μπάιντεν Τζούνιορ σε μπερδεύει σχετικά με την εισβολή του Πούτιν στην Ουκρανία. Ακούγοντας τον πρόεδρο της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, βγάζεις το ίδιο συμπέρασμα, ότι ο άνθρωπος εκλιπαρεί τους πάντες να τον βοηθήσουν με κάθε τρόπο αλλά και τον Πούτιν είτε για συνάντηση είτε για κατάπαυση του πυρός, ενώ κάνει ό,τι μπορεί στη μάχη της προπαγάνδας – όπως και οι Ρώσοι άλλωστε. Ομως ακούγοντας τον κ. Μπάιντεν έχεις την εντύπωση πως είναι… Ουκρανός και νοιάζεται πιο πολύ για την Ουκρανία παρά για τον πληθωρισμό που μαστίζει την πατρίδα του. Εκτός αν θέλει κάτι να κρύψει ή μάλλον θέλει κάτι να μην βγει στη δημοσιότητα.

Η Ουκρανία δεν είναι μία τυχαία χώρα για την οικογένεια Μπάιντεν. Με την πτώση του φιλορώσου προέδρου Βίκτορ Γιανουκόβιτς το 2014 και την άνοδο του προσωρινού Αρσένι Γιάτσενιουκ και στη συνέχεια του «επίσημου» Ποροσένκο ο γιος του τότε αντιπροέδρου των ΗΠΑ Τζόζεφ Ρόμπινετ Μπάιντεν Τζούνιορ, Χάντερ, διορίστηκε αντιπρόεδρος της Burisma Holdings, μεγάλης ουκρανικής εταιρείας φυσικού αερίου και σχεδόν αμέσως ίδρυσε ένα επενδυτικό ταμείο (Rosemont Seneca Partners).

Κατά τη διάρκεια της εισβολής τους στην Ουκρανία οι Ρώσοι ισχυρίστηκαν ότι το επενδυτικό ταμείο του Χάντερ Μπάιντεν χρηματοδοτούσε ουκρανικές ερευνητικές εγκαταστάσεις για πρόγραμμα «βιοόπλων». Τελικά οι Ρώσοι φαίνεται ότι είχαν δίκιο για τις εγκαταστάσεις αυτές, αφού το παραδέχθηκε η τρίτη τη τάξει της αμερικανικής διπλωματίας, Βικτόρια Νούλαντ σε κοινοβουλευτική ακρόαση, λέγοντας ότι «η Ουκρανία διαθέτει εγκαταστάσεις βιολογικής έρευνας, και είμαστε πράγματι ανήσυχοι αυτό το διάστημα για την πιθανότητα οι ρωσικές δυνάμεις να αποπειραθούν να τις καταλάβουν». Δηλαδή κ. Μπάιντεν όταν τα εργαστήρια βιολογικής έρευνας τα είχαν στα χέρια τους… Ουκρανοί είναι όλα μια χαρά και αν τα πάρουν οι Ρώσοι πρέπει να φοβόμαστε; Μήπως όμως ο Πούτιν χάλασε τη… μαγιά που ετοίμαζαν τα εργαστήρια που χρηματοδοτούσε το επενδυτικό ταμείο που ίδρυσε ο Χάντερ Μπάιντεν για δοκιμές βιολογικών όπλων;

Και κάτι ακόμα που «δένει» με όλο αυτό είναι το ρεπορτάζ της «Daily Mail» (https://bit.ly/36ZuM8c). Το βρετανικό Μέσο εμπλέκει με στοιχεία που τονίζει ότι έχει από τον εγκαταλελειμμένο υπολογιστή του Χάντερ Μπάιντεν, τον γιο του κ. Μπάιντεν με αυτά τα εργαστήρια που έκαναν έρευνες για βιοόπλα και ιούς – όπως αυτός που «έφυγε» από τη Γιουχάν.

«Κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας» κ. Μπάιντεν. Αν είναι όντως έτσι τα πράγματα για ερευνητικά εργοστάσια παραγωγής βιοόπλων ή θανατηφόρων ιών στην Ουκρανία ο κ. Μπάιντεν υπέπεσε σε τεράστια λάθη. Προσπάθησε να τα κρύψει, να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη και φυσικά παρέσυρε έναν ολόκληρο λαό.

Εθνικός Κήρυξ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου