Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022

Και ο Τσίπρας στην παρέλαση της Βοστώνης

Παρασκευή, 1η Απριλίου, 2022

Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι στους επίσημους που θα βρεθούν στην παρέλαση της Βοστώνης είναι και ο Αλέξης Τσίπρας.  

Ο κ. Τσίπρας θα παρευρεθεί στις απολυτήριες εξετάσεις του Πανεπιστημίου όπου θα πάρει επίτιμο ντοκτοράτο.

Ως γνωστόν η παρέλαση θα γίνει σε ένα μήνα από σήμερα.  Δεν γνωρίζουμε μέχρι στιγμής εάν ο κ. Τσίπρας θα παρευρεθεί στην αδελφοποίηση Lowell – Καλαμάτα (Πέμπτη 28 Απριλίου, 11:00πμ στο Δημαρχείο του Lowell) και στο επίσημο δείπνο της Ομοσπονδίας (Σάββατο 30 Απριλίου στο Newton Marriott).

Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι πλειάδα Ελλήνων πολιτικών που  αυτοπροσκαλούνται στην Παρέλαση της Βοστώνης.  Η οργανωτική επιτροπή κρατεί σιγή υχθύος αφού τρέχουν νύχτα και μέρα για την επιτυχία της 26ης Παρέλασης της Ομογένειας της Νέας Αγγλίας.

Αλήθεια τι έγιναν οι "Μακεδονομάχοι" και οι μεγαλοπαράγοντες!

Ενδιαφέρουσα θα είναι η τελευταία Πανομογενειακή για την παρέλαση που θα γίνει την Τρίτη 12 Απριλίου, 2022, 7:00μμ στο Μαλιώτειο πολιτιστικό κέντρο.

Θετικότατο είναι το γεγονός ότι ελάχιστα είναι τα εισιτήρια που έμειναν διαθέσιμα για το επίσημο δείπνο σύμφωνα με τον Β' Αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Παναγιωτόπουλο.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου