Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022

Με εθνική υπερηφάνεια ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου και η ύψωση της Ελληνικής Σημαίας στο Brockton.

 Τρϊτη, 29 Μαρτίου, 2022


"Η πόλη μας είναι τυχερή γιατί έχει δυναμική Ελληνική κοινότατα” είπε στο Λόγο που εκφώνησε ο Δήμαρχος του Μπρόκτον κ. Sullivan έχω από το Δημαρχείο της πόλης.

Ακολούθησε ο αντιπρόεδρος της Ελληνικής κοινότητας κ. Γεώργιος Παναγουλόπουλος ο οποίος στα Αγγλικά και στα Ελληνικά αναφέρθηκε στην 25η Μαρτίου του 1821 και την Ελληνική Κοινότητα.  Ακολούθησε στο μικρόφωνο ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων κ. Καυκάς ο οποίος μαζί με τον Α’ Αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Κωνσταντίνο Τραβαγιάκη έφτασαν την τελευταία στιγμή προερχόμενοι από την Δοξολογία, παρέλαση και εκδήλωση στο Δημαρχείο του Lowell. 

Ο κ. Καυκάς στο μικρόφωνο, πίσω του ο δήμαρχος κ. Sullivan, ο αντιπρόεδρος της ελληνικής κοινότητας κ. Παναγουλόπουλος και ο π. Καράνος

Ο κ. Καυκάς ευχαρίστησε τον Δήμαρχο κ. Sullivan και τον κάλεσε να έρθει στην παρέλαση του Ελληνισμού της Νέας Αγγλίας που θα γίνει την πρωτομαγιά στη Βοστώνη.

Ακολούθησε ο γερουσιαστής κ. Michael Brady και ο ιερατικός προϊστάμενος της κοινότητας/ενορίας του Ευαγγελισμού π. Γραμμένος Καράνος.

Στη συνέχεια έγινε η ανάρτηση της ελληνικής σημαίας.

Και του χρόνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου