Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 6 Μαρτίου 2022

Τα χορευτικά του Κρητικού Συλλόγου Βοστώνης "Ραδάμανθυς – Ίδη" συνέχισαν από εκεί που τα άφησαν πριν δύο χρόνια

 Καθαρά Δευτέρα, 7 Μαρτίου, 2022


Αγόρια και κορίτσια από τα δύο χορευτικά του Συλλόγου Κτητών Βοστώνης "Ραδάμανθυς - Ίδη"

Χαρά Θεού ήταν χθες κατά την διάρκεια της παρουσίασης των χορευτικών του Συλλόγου Κρητών Βοστώνης στο θέατρο του Μαλιωτείου Πολιτιστικού Κέντρου.

Δύο χρόνια μεσολάβησαν από την ημέρα που χόρεψαν επίσημα αφού στο τέλος Φεβρουαρίου του 2020 στο χορό των Κρητών ήταν και τελευταία φορά που χόρεψαν τα δύο χορευτικά.  Τα δύο χρόνια που πέρασαν, λόγω κορωναϊού, οι νέοι και νέες του Συλλόγου ήταν σε αδράνεια και πως να μην ήταν αφού ο Πρόεδρος κ. Μιχάλης Τερζάκης και αρκετά μέλη του Συλλόγου ασθένησαν.

Χθες όμως κάτω υπό την καθοδήγηση της κυρίας Σοφίας Τραβαγιάκη και την παρουσία γονέων, συγγενών και φίλων έδωσαν πραγματικό ρεσιτάλ κρητικών χορών.

Παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος κ. Βασίλειος Καυκάς και οι δύο αντιπρόεδροι της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων κ.κ. Κώστας Τραβαγιάκης  και Γεώργιος Παναγιωτόπουλος καθώς και ο κ. Δημήτριος Ματθαίος, μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Μιχάλης Τερζάκης

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών κάλεσε τον κ. Καυκά όπου έκανε χαιρετισμό και αναφέρθηκε στις προσπάθειες που γίνονται για την παρέλαση του Ελληνισμού της Νέας Αγγλίας η οποία θα γίνει την Κυριακή, 1η Μαΐου.

Η οικογένεια και όλα τα μέλη του Συλλόγου τραγούδησαν το "happy birthday" στον κ. Κώστα Τραβαγιάκη.

Κατά την διάρκεια της δεξίωσης που ακολούθησε εορτάστηκαν τα γενέθλια του Α’ Αντιπροέδρου της Ομοσπονδίας κ. Τραβαγιάκη.

Χρόνια του Πολλά και επιτυχίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου