Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2022

Μεξικό: Μακελειό με άγρια επεισόδια και διακοπή αγώνα – Αναφορές για 17 νεκρούς

Καθαρά Δευτέρα, 7 Μαρτίου, 2022
Τουλάχιστον 22 άνθρωποι τραυματίστηκαν σε επεισόδια μεταξύ οπαδών, κατά τη διάρκεια αγώνα της μεξικανικής Football League, που διακόπηκε στο Κερέταρο.

Ακούστε το άρθρο

Σκληρές είναι οι εικόνες που κάνουν τον γύρο του κόσμου, με τα επεισόδια στην αναμέτρηση Κουερετάρο-Άτλας για το πρωτάθλημα του Μεξικό.

Τουλάχιστον 22 άνθρωποι τραυματίστηκαν σε επεισόδια μεταξύ οπαδών, κατά τη διάρκεια αγώνα της μεξικανικής Football League, που διακόπηκε στο Κερέταρο.

Η Μεξικανική Liga ανακοίνωσε τη διακοπή όλων των αγώνων που έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν την Κυριακή στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του Μεξικού.

Δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν σοβαρά κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στη συνάντηση μεταξύ της Κερέταρο και της Άτλας Γκουανταλαχάρα, όπως δήλωσαν οι υπηρεσίες πολιτικής προστασίας, διαψεύδοντας φήμες στα κοινωνικά δίκτυα που κάνουν λόγο για αρκετούς θανάτους.

Οι συμπλοκές στην κερκίδα ξεκίνησαν στο 63ο λεπτό του αγώνα. Οι λιγοστοί άνθρωποι της ασφάλειας του γηπέδου άφησαν το κοινό να καταφύγει στον αγωνιστικό χώρο, που προκάλεσε την άμεση διακοπή της συνάντησης.

«Οι υπεύθυνοι για την έλλειψη μέτρων ασφαλείας στο γήπεδο θα τιμωρηθούν υποδειγματικά», αντέδρασε ο πρόεδρος της μεξικανικής Football League, Μίκελ Αριόλα.

Ο σύλλογος της Άτλας ζήτησε σε ανακοίνωσή του να διεξαχθεί έρευνα για να διαπιστωθούν οι ευθύνες. Ο σύλλογος του Κερετάρο καταδίκασε επίσης αυτές τις πράξεις βίας στο γήπεδό του.

Ωστόσο, σοκάρουν οι πληροφορίες που έρχονται φθάνουν από το Μεξικό από τα επεισόδια που έγιναν στο παιχνίδι της Κερετάρο με την Άτλας.

Σύμφωνα με αυτές, από τα επεισόδια υπάρχουν 17 νεκροί, κάτι που τουλάχιστον για την ώρα δεν επιβεβαιώνεται από κάποια επίσημη Αρχή.

Πάντα σύμφωνα με τα όσα μεταφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ, και η μόνη πληροφορία που φέρεται να προέρχεται από επίσημη Αρχή είναι πως ο αριθμός των τραυματιών είναι τουλάχιστον 22 άτομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου