Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 8 Μαρτίου 2022

Ανδραβίδα: «Δεν τους σκότωσε για τα ενοίκια» – Τι είπε στον δικηγόρο του ο 60χρονος (βίντεο)

  Τρίτη, 8 Μαρτίου, 2022

Ο δράστης, ζήτησε και έλαβε προθεσμία, για να απολογηθεί αύριο, Τετάρτη. 
Ακούστε το άρθρο

«Δεν τους σκότωσε για τα ενοίκια, όσα γράφονται είναι αναληθή. Ο λόγος είναι πιο σοβαρός».

Τα παραπάνω δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο αυτεπαγγέλτως διορισθείς συνήγορος υπεράσπισης του 60χρονου, καθ’ ομολογίαν δράστη του στυγερού εγκλήματος, στην Ανδραβίδα, κ. Σπύρος Ανδριόπουλος.

Ρεπορτάζ: Γιάννης Τσουκαλάς & Κων/νος Γκελντής

Ο δράστης, ζήτησε και έλαβε προθεσμία, για να απολογηθεί αύριο, Τετάρτη.

Προς το παρόν, και σύμφωνα με όσα έχει δηλώσει στην προανάκριση,  ο 60χρονος, παραδέχεται πως σκότωσε τους Αρμάντο και Μαρία Κλότσι, ενώ όσο αφορά τις δολοφονίες των ενός και δύο ετών παιδιών τους, δηλώνει πως «δεν θέλει να θυμάται».

Την ίδια απάντηση σχετικά με τα παιδιά, φέρεται να έδωσε και στον συνήγορο του, ο οποίος δεν θέλησε να αποκαλύψει περισσότερα σχετικά με τα όσα θα πει αύριο κατά την απολογία του ο 60χρονος. Δήλωσε όμως πως ο πελάτης του, του εξομολογήθηκε πως οι λόγοι που τον οδήγησαν στον έγκλημα, δεν έχουν να κάνουν με οικονομικές συνδιαλλαγές και πως είναι πιο σοβαροί.

Ο κ. Ανδριόπουλος βέβαια τόνισε πως ποτέ δεν υπάρχει λόγος που να δικαιολογεί ένα έγκλημα. Ο ίδιος συμπλήρωσε πως το θέμα είναι πολυσύνθετο, και επιφυλάσσεται να δώσει απαντήσεις για όλα αύριο, μετά την απολογία του 60χρονου.

ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου