Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Τρίτη 8 Μαρτίου 2022

Πένθος στον Ολυμπιακό: «Έφυγε» ο θρυλικός, Νίκος Σιδέρης

  Τετάρτη, 9 Μαρτίου, 2022

Ο Νίκος Σιδέρης που έγραψε τη δική του ιστορία με τη φανέλα του Ολυμπιακού στη δεκαετία του ’60, έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Κυριακής σε ηλικία 77 ετών.Πένθος στον Ολυμπιακό: «Έφυγε» ο θρυλικός, Νίκος Σιδέρης | tovima.gr

ΟΝίκος Σιδέρης, μέλος της θρυλικής ομάδας του Ολυμπιακού τη δεκαετία του ’60, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών το βράδυ της Κυριακής. Με τους Πειραιώτες κατάκτησε δύο πρωταθλήματα (1966-1967) και τρία κύπελλα Ελλάδος (1963- 1965- 1968) γράφοντας το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία του συλλόγου.

Η ανακοίνωση του Συνδέσμου Βετεράνων του Ολυμπιακού:

«Ο Σύνδεσμος βετεράνων ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού Πειραιώς αποτίει φόρο τιμής και απευθύνει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του θρύλου του Ολυμπιακού και του ελληνικού ποδοσφαίρου Νίκου Σιδέρη.

Ο Νίκος Σιδέρης ξεκίνησε από την θρυλική ομάδα των μπέμπηδων του Ολυμπιακού στην αρχή της δεκαετίας του 1960 και γρήγορα αγωνίστηκε σε ηλικία 18 ετών στην πρώτη ομάδα κατακτώντας πρωταθλήματα και κύπελλα μαζί με τους σπουδαίους συμπαίκτες του εκείνης της εποχής ενώ ήταν από τα ιδρυτικά μέλη του συνδέσμου βετεράνων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού συμμετέχοντας στους αγώνες και τις εκδηλώσεις του συνδέσμου και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε συμπαίκτες και αντιπάλους. Ο Νίκος Σιδέρης είναι πλέον στο πάνθεον των ηρώων της θρυλικής ιστορίας του Ολυμπιακού και του ελληνικού ποδοσφαίρου.

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟ ΘΡΥΛΙΚΟ ΝΙΚΟ ΣΙΔΕΡΗ!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου