Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2022

Η FIFA θα δοκιμάσει το «αυτοματοποιημένο» οφσάιντ στο Μουντιάλ συλλόγων

 Τετάρτη, 2 Φεβρουαρίου, 2022

Άλλη μία καινοτομία στο ποδόσφαιρο θα δοκιμάσει στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων η FIFA που θα διεξαχθεί 3-12 Φεβρουαρίου στο Άμπου Ντάμπι.

Η FIFA πρόκειται να δοκιμάσει το «αυτοματοποιημένο» οφσάιντ και στο Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων, το οποίο θα διεξαχθεί στο Άμπου Ντάμπι το διάστημα 3-12 Φεβρουαρίου, προωθώντας την ιδέα εισαγωγής της νέας τεχνολογίας στον κόσμο του ποδοσφαίρου.

Οι δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν στο FIFA Arab Cup 2021 έδειξαν ότι τα δεδομένα παρακολούθησης άκρων θα μπορούσαν να παρέχουν σημαντική βοήθεια στο «αυτοματοποιημένο» οφσάιντ.

Η τεχνολογία παρακολούθησης άκρων βασίζεται σε ένα αποκλειστικό σύστημα κάμερας, εγκατεστημένο κάτω από την οροφή του γηπέδου, το οποίο καταγράφει την κίνηση όλων των παικτών και της μπάλας.

Η FIFA συνεχίζει να συνεργάζεται με κορυφαία πανεπιστήμια και παρόχους τεχνολογίας, προκειμένου να αξιολογηθούν τα νέα δεδομένα και η χρήση τους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου