Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022

Ουκρανία: Γαλλικό μπλόκο σε ρωσικό πλοίο – Σε εφαρμογή οι κυρώσεις

Σάββατο, 26 Φεβρουαρίου, 2022

Η Γαλλία έβαλε σε εφαρμογή τις κυρώσεις που αποφασίστηκαν κατά της Ρωσίας.

Ουκρανία: Γαλλικό μπλόκο σε ρωσικό πλοίο – Σε εφαρμογή οι κυρώσεις | tovima.gr

Εξελίξεις υπάρχουν μετά τις κυρώσεις που αποφασίστηκαν εναντίον της Ρωσίας.

Το γαλλικό πολεμικό ναυτικό εμπόδισε τη διέλευση ρωσικού φορτηγού πλοίου που έπλεε στο κανάλι της Μάγχης και είχε προορισμό την Αγία Πετρούπολη.

Σύμφωνα με το BBC, Γάλλοι αξιωματούχοι ανέφεραν ότι η πορεία του πλοίου ανεκόπη, σύμφωνα με τις νέες κυρώσεις της ΕΕ, προσθέτοντας ότι ανακατευθύνθηκε προς το βόρειο λιμάνι της Boulogne-Sur-Mer.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση από το Marine Traffic

«Ρωσικό φορτηγό πλοίο μήκους 127 μέτρων με την ονομασία «Baltic Leader» που μεταφέρει αυτοκίνητα αναχαιτίστηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας από το γαλλικό Πολεμικό Ναυτικό στη Μάγχη, το οποίο το συνόδευσε στο λιμάνι της Boulogne-Sur-Mer στη Βόρεια Γαλλία», δήλωσε ο αξιωματούχος.

«Μεταφέρθηκε στο γαλλικό λιμάνι μετά από αίτημα της γαλλικής κυβέρνησης επειδή υπάρχει υποψία ότι ανήκει σε εταιρεία που έχει γίνει στόχος των κυρώσεων της ΕΕ κατά της Μόσχας. Οι γαλλικές συνοριακές δυνάμεις ερευνούν αυτήν τη στιγμή το φορτηγό πλοίο. Το πλήρωμα του «Baltic Leader» συνεργάζεται με τις γαλλικές αρχές».

Η ρωσική πρεσβεία στη Γαλλία ζήτησε ζητά εξηγήσεις από τις γαλλικές αρχές σχετικά με την κατάσχεση, όπως μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου