Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022

Συνεληφθη ο διαβοητος βαρόνος ναρκωτικών με μεταπτυχιακό στην εγκληματολογία που εκοβε δαχτυλα

Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου, 2022

Ήταν στη λίστα των πιο καταζητούμενων τόσο στο Βέλγιο όσο και στην Europol για απαγωγές, ομηρεία και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, μεταξύ άλλων.

Ο Κρίστοφ Άερτς, εκπρόσωπος των εισαγγελέων στην Αμβέρσα, είπε ότι ο Μπρέσερς συνδέεται με δικαστικές έρευνες, που βρίσκονται σε εξέλιξη στην Αμβέρσα, τη Δυτική και την Ανατολική Φλάνδρα.

«Χθες το βράδυ, ο δραπέτης συνελήφθη στην Ελβετία. Η σύλληψη, που πραγματοποιήθηκε από ειδικές μονάδες και με τη βοήθεια άλλων ελβετικών αστυνομικών δυνάμεων, είναι το αποτέλεσμα ενός εντατικού ανθρωποκυνηγητού που διήρκεσε αρκετούς μήνες» είπε μεταξύ άλλων.

Οι ειδικοί έχουν προειδοποιήσει ότι η ακραία βία των καρτέλ ναρκωτικών που δρουν στο Μεξικό και την Κολομβία έχει μεταφερθεί στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, οι εισαγγελείς στο Άμστερνταμ έκαναν λόγο για τον εντοπισμό ενός ηχομονωμένου θαλάμου βασανιστηρίων στο Γουγς Πλάντατζ στο Νόορντ-Μπραμπαντ της Ολλανδίας.

Στο κοντέινερ, οι ντετέκτιβ βρήκαν μια καρέκλα οδοντιάτρου με ιμάντες για το δέσιμο των χεριών και των ποδιών, σφιγκτήρες δακτύλων, νυστέρια, σφυριά με νύχια, πένσες, κλαδευτήρια, κολλητική ταινία κ.λπ.

Πηγή: Theguardian

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου