Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022

Τραγικός θάνατος 21χρονου ομογενή, έπεσε στη θάλασσα με το αυτοκίνητο και πνίγηκε

  Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου, 2022

 Θεόδωρος Καλμούκος

Η πολιτειακή αστυνομία της Μασαχουσέτης (State Police) πιστεύει ότι το θανατηφόρο δυστύχημα έγινε τις πρωινές ώρες της Κυριακής, 20 Φεβρουαρίου, πλην όμως τα συντρίμμια από το όχημα ανακαλύφθηκαν αρκετές ώρες αργότερα. Εν τω μεταξύ, η Αστυνομία της πόλης του Φάλμουθ είπε ότι οι πρώτοι διασώστες έφτασαν γύρω στις 9:30 το πρωί της Κυριακής 20 Φεβρουαρίου στη διασταύρωση των οδών Central Avenue και Menauhant Road, σύμφωνα με τον αξιωματικό της Αστυνομίας Douglas DeCosta.

Αμφότερες οι αστυνομικές Αρχές, η Πολιτειακή και η τοπική της πόλης Φάλμουθ, πιστεύουν ότι ο Δημήτρης Κοσίβος οδηγούσε νότια επί της οδού Central Avenue με αυξημένη ταχύτητα και δεν μπόρεσε να σταματήσει στο οδικό σήμα Stop με αποτέλεσμα το όχημά του να περάσει πάνω από το Manauhant Beach και να βουτήξει στη θάλασσα.

Το τμήμα των δυτών της Πολιτειακής Αστυνομίας άρχισαν την υποθαλάσσια έρευνα γύρω στις 12 η ώρα το μεσημέρι της Κυριακής.

Ο εκπρόσωπος της Πολιτειακής Αστυνομίας David Procopio (Ντέιβιντ Προκόπιο) είπε ότι το αυτοκίνητο βρέθηκε αναποδογυρισμένο. Το όχημα ανασύρθηκε με τη βοήθεια ειδικού γερανού από βάθος πέντε ποδιών και το πτώμα του άτυχου ομογενή ανακαλύφθηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ενώ δεν ταυτοποιήθηκε μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας 21 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με τις Αστυνομικές Αρχές ο θάνατος του Δημήτρη Κοσίβου επήλθε από τα τραύματα που προκλήθηκαν κατά την πρόσκρουση και βύθιση στο νερό.

Ο άτυχος Δημήτρης Κοσίβος ήταν φοιτητής στο κολέγιο Bryant του Ροντ Αϊλαντ όπου σπούδαζε Οικονομικά. Ο πρόεδρος του κολεγίου Ross Gittel έστειλε e-mail στους φοιτητές, τους καθηγητές και το υπαλληλικό προσωπικό λέγοντας πως «οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια, τους φίλους και τους αδελφούς του στην οργάνωση Σίγμα Χι αυτή τη δύσκολη την ώρα». Εν τω μεταξύ, συμβουλευτικές υπηρεσίες στο κολέγιο είναι διαθέσιμες για να βοηθήσουν τους φοιτητές να διαχειριστούν την απώλεια του συμφοιτητή τους.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου