Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2022

Χανιά: Στον Κορυδαλλό μεταφέρονται οι ιδιοκτήτριες του γηροκομείου – κολαστηρίου

 Κυριακή, 20 Φεβρουαρίου, 2022

«Πραγματικά μιλάμε για μια φρικιαστική κατάσταση και εντελώς απαράδεκτη για κάθε άνθρωπο και κάθε κοινωνία»

Το δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού πήραν το βράδυ του Σαββάτου οι δύο υπεύθυνες, η ιδιοκτήτρια και συνιδιοκτήτρια της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων στα Χανιά, οι οποίες προφυλακίστηκαν πριν από μία εβδομάδα για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Η αστυνομική κλούβα που μετέφερε τις δύο γυναίκες, μητέρα και κόρη, μπήκε στο καράβι της γραμμής Σούδα – Πειραιάς λίγο μετά τις 20.00 το βράδυ του Σαββάτου, συνοδεία περιπολικού της ΕΛΑΣ, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες της ΕΡΤ Χανίων.

Στις εξελίξεις για το γηροκομείο αναφέρθηκε χθες βράδυ στη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου ο Δήμαρχος Χανίων.

Ο Παναγιώτης Σημανδηράκης είπε χαρακτηριστικά “Θέλω να τονίσω με κάθε ένταση ότι αυτές οι κατηγορίες που έχει απαγγείλει ο Εισαγγελέας αφορούν τους δράστες και δεν έχουν καμία σχέση με τον τρόπο με τον οποίο η Χανιώτικη κοινωνία αντιμετωπίζει τα άτομα τρίτης ηλικίας. Πραγματικά μιλάμε για μια φρικιαστική κατάσταση και εντελώς απαράδεκτη για κάθε άνθρωπο και κάθε κοινωνία”.

Στο θέμα αναφέρθηκαν και οι επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου