Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022

Σοκ στην Τσέλσι με Αμπράμοβιτς: «Αφήνω την ομάδα…»

 Σάββατο, 26 Φεβρουαρίου, 2022

Με επίσημη ανακοίνωσή του στην ιστοσελίδα της Τσέλσι, ο Ρομάν Αμπράμοβιτς γνωστοποίησε πως αφήνει τη διαχείριση και τη γενική εποπτεία της ομάδας στους ανθρώπους του φιλανθρωπικού ιδρύματος του συλλόγου.

Σοκ στην Τσέλσι με Αμπράμοβιτς: «Αφήνω την ομάδα…» | tovima.gr

Υπό την ασφυκτική πίεση της βρετανικής κυβέρνησης, ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς ανακοίνωσε πριν από λίγο ότι παραχωρεί στο φιλανθρωπικό ίδρυμα «Chelsea’s charitable Foundation» τη διαχείριση του συλλόγου.

Ο Ρώσος μεγιστάνας κατηγορείται ότι ενισχύει τον Βλάντιμιρ Πούτιν και, μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, απειλείται με δήμευση της περιουσίας του στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο Αμπράμοβιτς στη δήλωσή του τονίζει ότι ενεργεί πάντα με γνώμονα το συμφέρον της Τσέλσι και ότι θεωρεί εαυτόν θεματοφύλακα του συλλόγου, γι΄αυτό και προβαίνει στη συγκεκριμένη κίνηση, χωρίς πάντως να κάνει λόγο για μεταβίβαση των μετοχών του.

Η ανακοίνωση Αμπράμοβιτς

«Στη διάρκεια της σχεδόν 20ετούς διοίκησής μου στην Τσέλσι, πάντα θεωρούσα τον ρόλο μου ως καθοδηγητή του συλλόγου, η δουλειά του οποίου είναι να διασφαλίζει πως θα είμαστε επιτυχημένοι όπως σήμερα, αλλά και για να χτίζουμε για το μέλλον, ενώ παράλληλα θα έχουμε θετική επίδραση στις κοινότητές μας.

Πάντα έπαιρνα αποφάσεις με γνώμονα το καλό της Τσέλσι και παραμένω αφοσιωμένος σε αυτές τις αξίες. Γι’ αυτό και σήμερα παραχωρώ στους διαχειριστές του φιλανθρωπικού ιδρύματος του κλαμπ την εποπτεία και τη φροντίδα της Τσέλσι.

Πιστεύω πως αυτή τη στιγμή είναι οι κατάλληλοι για να τρέξουν τα συμφέροντα του συλλόγου, τους παίκτες, το σταφ και τους οπαδούς».

Γίνεται εύκολα αντιληπτό μετά την συγκεκριμένη απόφαση του Ρόμαν Αμπράμοβιτς, οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και απομένει να φανεί αν τελικά ο Ρώσος μεγιστάνας θα θελήσει να πουλήσει την πλειοψηφία των μετοχών του αγγλικού συλλόγου.

Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για παραχώρηση της εποπτείας της ομάδας και αυτό που σίγουρα περιμένουν οι φίλοι της Τσέλσι είναι τι θα πράξει ο Αμπράμοβιτς με τις μετοχές.

Προς το παρόν πάντως δεν υπάρχει κάποια επίσημη τοποθέτηση του Ρώσου ιδιοκτήτη του αγγλικού συλλόγου αναφορικά με το ενδεχόμενο πώλησης των μετοχών του.

Τις τελευταίες ώρες υπήρξαν πληροφορίες  για μια κίνηση από πλευράς Αμπράμοβιτς και αυτές οι πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν με την ανακοίνωση που έκανε ο Ρώσος μεγιστάνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου