Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022

Βέλη Τσακαλώτου κατά Τσίπρα: Είναι χειρότερος από Μητσοτάκη στην επιλογή συμβούλων

Δευτέρα, 21 Φεβρουαρίου, 2022

Αν έχεις πάει σε ένα κολέγιο στην Οξφόρδη που ιδρύθηκε το 1341 δεν έχεις ανασφάλεια. Έχεις μια «αστική αυτοπεποίθηση» λέει για τον εαυτό του ο Ευκλείδης Τσακαλώτος

Βέλη Τσακαλώτου κατά Τσίπρα: Είναι χειρότερος από Μητσοτάκη στην επιλογή συμβούλων | tovima.gr

Φαρμακερά βέλη εκτοξεύει κατά του Αλέξη Τσίπρα ο Ευκλείδης Τσακαλώτος χαρακτηρίζοντας αδικαιολόγητα ανασφαλή τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή» ο πρώην υπουργός Οικονομικών αφού αναφέρει ως τα μεγαλύτερα προσόντα του Αλέξη Τσίπρα τη «λαϊκότητα» και τον «τακτικισμό» -υπονοοώντας ότι ο ίδιος προσωπικά ο κ. Τσακαλώτος δεν τα διαθέτει- περνάει στα ελλατώματά του Αλέξη Τσίπρα φτάνοντας στο σημείο να πει ότι στην επιλογή συμβούλων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι χειρότερος από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Έχει μια ανασφάλεια που δεν δικαιολογείται» λέει αρχικά ο κ. Τσακαλώτος για τον Αλέξη Τσίπρα και συμπληρώνει: «Και σε ένα πράγμα που είναι χειρότερος από τον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι στην επιλογή συμβούλων. Για να είμαι όμως δίκαιος αυτό το λέει και ο ίδιος».

Μάλιστα στην ερώτηση για το αν τον επηρέασε η αίγλη της εξουσίας κατά την υπουργική του θητεία ο Ευκλείδης Τσακαλώτος δίνει μια απάντηση που αν μη τι άλλο ιντριγκάρει εσωκομματικά καθώς θα μπορούσε να θεωρηθεί και ως αιχμή για τις σπουδές του Αλέξη Τσίπρα σε πολυκλαδικό λύκειο των Αμπελοκήπτων και στο πολυτεχνείο της Πάτρας σε συνδυασμό με τα περί ανασφάλειας που του χρέωσε στην προηγούμενη απάντηση.

Λέει λοιπόν ο κ. Τσακαλώτος: «Λιγότερο από άλλους (σ.σ. τον επηρέασε η αίγλη της υπουργικής καρέκλας). Δεν σημαίνει ότι είμαι καλύτερος άνθρωπος αλλά αν έχεις πάει σε ένα σχολείο που ιδρύθυηκε το 1500, σε ένα κολέγιο στην Οξφόρδη που ιδρύθηκε το 1341 δεν έχεις ανασφάλεια. Έχεις μια «αστική αυτοπεποίθηση». Δεν το λέω με υπεροψία. Το αντίθετο. Η Αριστερά θα ήθελε όλοι οι άνθρωποι να έχουν αυτοπεποίθηση και τα εφόδια για να την αποκτήσουν».

Πάντως ο Ευκλείδης Τσακαλώτος δεν παραλείπει να αφήσει ακόμα μια μπηχτή κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για έλλειψη συλλογικότητας και δημοκρατίας  δια της πλαγίας λέγοντας ότι «μπροστά στο Βαρουφάκη ο Τσίπρας είναι υπόδειγμα συλλογικότητας και δημοκρατίας».

TO BHMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου