Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022

Πόλεμος στην Ουκρανία: Η FIFA απαγορεύει τον εθνικό ύμνο και τη σημαία της Ρωσίας στους διεθνείς της αγώνες

  Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου, 2022


Σκληραίνει τη στάση της η FIFA! Η Παγκόσμια Ομοσπονδία απαγορεύει τον εθνικό ύμνο και τη σημαία της Ρωσίας στους διεθνείς της αγώνες

Ηεισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία έχει δημιουργήσει… αναταράξεις και στο χώρο του αθλητισμού.

Η FIFA σκληραίνει τη στάση της απέναντι στους Ρώσους, λαμβάνοντας μια απόφαση-βόμβα. Η Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία παίρνει δραστικά μέτρα έναντι των Ρώσων, ως απάντηση στην εισβολή στην Ουκρανία.

Όπως αναφέρουν διάφορα Μέσα στο εξωτερικό, η FIFA αποφάσισε να απαγορεύσει τον εθνικό ύμνο και τη σημαία της Ρωσίας από τους της διεθνείς της αγώνες.

Η αθλητική κοινότητα γυρνάει την πλάτη στη Ρωσία και τον Βλαντιμίρ Πουτίν λόγω των όσων συμβαίνουν στην Ουκρανία. Οι εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα είναι ραγδαίες, με τις Πολωνία, Σουηδία και Τσεχία να έχουν ήδη δηλώσει πως δεν πρόκειται να αγωνιστούν κόντρα στη Ρωσία.

Θυμίζουμε, πως η UEFA έχει ήδη προχωρήσει σε αλλαγή έδρας του τελικού του Champions League, με το μεγάλο ματς να μεταφέρεται στο Παρίσι από την Αγία Πετρούπολη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου