Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022

Ο ομογενής Χάρι Γουίλσον επισήμως υποψήφιος κυβερνήτης Νέας Υόρκης

 Πέμπτη, 24 Φεβρουαρίου, 2022

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ο ομογενής Ρεπουμπλικανός επιχειρηματίας Χάρι Γουίλσον (Harry Wilson) ανακοίνωσε την Τρίτη την υποψηφιότητά του για κυβερνήτης της Νέας Υόρκης, υποσχόμενος να αναζωογονήσει την πληττόμενη από την πανδημία πολιτεία με τον ίδιο τρόπο που διέσωζε προβληματικές επιχειρήσεις, όπως ανέφερε ο ίδιος.

«Θέτω υποψηφιότητα για κυβερνήτης για να ανατρέψω την κατάσταση στην Νέα Υόρκη», ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter ο κ. Γουίλσον.
«Η πολιτεία μας είναι εντελώς διαλυμένη. Αυξανόμενο έγκλημα, φόροι στα ύψη, κλειστά σχολεία, διεφθαρμένοι πολιτικοί. Σε όλη μου την καριέρα διασώζοντας αποτυχημένους οργανισμούς. Ας κάνουμε το ίδιο», τόνισε.

Ο κ. Γουίλσον είναι γιος του Τζιμ και της Νίκης Γουίλσον. Ο Τζιμ ήταν κάτοικος του Τζονστάουν της Νέας Υόρκης, ενώ η Νίκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην κεντρική Ελλάδα πριν μεταναστεύσει στην πόλη του συζύγου της.

Οπως έγραψε τον περασμένο μήνα ο «Εθνικός Κήρυκας» ο Γουίλσον, ο οποίος «είναι γιος Ελλήνων μεταναστών που έχασε με μικρή διαφορά το 2010 τη μάχη για τη θέση του πολιτειακού οικονομικού επιθεωρητή από τον Τομ Ντινάπολι (Tom DiNapoli), επιβεβαίωσε ότι σκέφτεται να είναι υποψήφιος με το Ρεπουμπλικανικό κόμμα».

«Υποβάλω υποψηφιότητα για κυβερνήτης γιατί δεν μπορώ να κάθομαι ενώ η Νέα Υόρκη είναι κατεστραμμένη από καριερίστες πολιτικούς», είπε ο Γουίλσον σε βίντεο της εκστρατείας του.

Υποσχέθηκε να αναιρέσει τις αυξήσεις στους εταιρικούς φόρους και τους φόρους εισοδήματος σε πλούσιους κατοίκους που εγκρίθηκαν από τον πρώην κυβερνήτη Αντριου Κουόμο και το ελεγχόμενο από τους Δημοκρατικούς πολιτειακό νομοθετικό σώμα πέρυσι.

«Δεν θα είναι εύκολο. Οι πολιτικοί θα με πολεμήσουν. Θέλουν να μην αλλάξει τίποτα», σημείωσε.

Οι ικανότητες του Γουίλσον είναι οι κατάλληλες για την περίσταση, καθώς η Νέα Υόρκη παλεύει ακόμα την μετάλλαξη Ομικρον του κορωνοϊού και δεν έχει ανακάμψει από τις απώλειες δεκάδων χιλιάδων θέσεων εργασίας που χάθηκαν κατά τα δύο έτη της πανδημίας, σημειώνουν οι υποστηρικτές του.

Είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου MAEVA και είναι γνωστός ως ειδικός στις εταιρικές αναδιαρθρώσεις.

Πηγή: «New York Post», Εθνικός Κήρυξ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου