Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022

Τελειώνει ο κορωναϊός;

 Παρασκευή, 4 Φεβρουαρίου, 2022

Όπως φαίνεται ο εμβολιασμός για την COVID – 19 φέρνει αποτέλεσμα.  Σιγά-σιγά και αφού άφησε εκατομμύριά νεκρούς σε όλο τον κόσμο η πανδημία υποχωρεί και ευχόμαστε να πάει και να μη γυρίσει.

Αρκετοί γνωστοί μας έχασαν τη μάχη που έδωσαν με την αρρώστια ενώ άλλοι σημαδεύτηκαν ανεπανόρθωτα είτε από τα υποκείμενα νοσήματα είτε από συγκαιρίες.

Να θυμηθούμε το Γιάννη, το Γιώργο, την Ελένη, την Κατερίνα, την Δήμητρα, τον Έρικ που αντιμετώπισαν τον κορωναϊό από θέση ισχύως αφού είχαν πάρει και τα τρία εμβόλια και μέσα σε λίγες ημέρες έγιναν καλά.  

Ακόμα θυμώμαστε το Στάθη που έφυγε κτυπημένος από το κορωναϊό, την Αλίκη που έφυγε από την Πάτρα για να ξεφύγει από τον κορωναϊό και βρήκε τραγικό θάνατο στην Αμαλιάδα στα 23 χρόνια!

Άφησε και αφήνει πολύ λύπη η πανδημία. 

Όμως είναι καιρός να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του και να εμβολιαστεί για να μη γυρίσει ποτέ η  COVID – 19.

Στη Δανία όπου οι κάτοικοι είναι σχεδόν 100% εμβολιασμένοι όλα τα μέτρα πήραν τέλος.  Από την Τρίτη η ζωή ξαναρχίζει κανονικά και οι υπηρεσίες άρχισαν να δουλεύουν κανονικά όπως Δημαρχεία, Σχολεία… 

Σε αρκετές πόλεις όπως το Lowell καταργήθηκε και η χρήση της μάσκας.  Βοηθήστε όλοι να διώξουμε μακριά την  COVID – 19 και να μην ξαναγυρίσει.

paneliakos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου