Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2022

Δολοφονία Άλκη: Προφυλακιστέος ο 23χρονος – Τι θα ακολουθήσει τις επόμενες ώρες

   Τρίτη, 8 Φεβρουαρίου, 2022

Το μεσημέρι στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης πήγαν οι 8 συλληφθέντες κάτω από ισχυρές αποδοκιμασίες από τον κόσμο, ενώ λίγη ώρα αργότερα εμφανίσθηκε και ο 23χρονος που απολογήθηκε στον ανακριτή και κρίθηκε προφυλακιστέος

Τα στόματα ανοίγουν σιγά σιγά και οι 9 κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του Άλκη που συγκλόνισε την Ελλάδα αρχίζουν και μιλάνε. Την ίδια στιγμή στο στόχαστρο της αστυνομίας είναι ένας 20χρονος που μένει στην Αθήνα και δεν έχει συλληφθεί ενώ παραμένει ασύλληπτος και ο άνδρας Αλβανικής καταγωγής με το τατουάζ στο πόδι που γράφει «1926» (έτος ιδρύσεως του ΠΑΟΚ). Ο άνδρας με το τατουάζ στο πόδι έχει διαφύγει στην Αλβανία.

«Καρφώνουν» ο ένας τον άλλον

Εξαγριωμένοι, δεκάδες συγκεντρωμένοι, μόλις βλέπουν το βαν της μεταγωγής να φτάνει στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης υπό αυξημένα μέτρα ασφαλείας, επιχειρούν να σπάσουν τον διπλό κλοιό που έχουν σχηματίσει αστυνομικοί, προκειμένου να μην μπορέσει κανείς να προσεγγίσει τους νεαρούς. Επικρατεί ένταση…

Ξεχωριστά από τους 8 που συνελήφθησαν την Κυριακή, πρώτος μπαίνει στο κτίριο για να απολογηθεί, ο 23χρονος που κρατείται από την περασμένη Παρασκευή.

Με κατεβασμένα τα κεφάλια, σχεδόν τρέχοντας, ακολουθούν, συνοδεία αστυνομικών, οι 8 νέοι συλληφθέντες. Το πλήθος δεν σταματά να τους φωνάζει «δολοφόνους» και να τους προπηλακίζει…

Αλληλοκατηγορούνται για το δρεπάνι

Οι ίδιοι έχουν αρχίσει να αλληλοκατηγορούνται, επιχειρώντας να πετάξουν από πάνω τους το ματωμένο δρεπάνι.

Ενώ αρχικά οι πληροφορίες ήθελαν τον 23χρονο να έχει μαχαιρώσει τον Άλκη, τώρα οι υπόλοιποι συλληφθέντες υποδεικνύουν έναν Έλληνα 21ος ετών, ως εκείνο που κρατούσε το φονικό όπλο και το χρησιμοποίησε εν ψυχρώ.

Ο νεαρός που «φωτογραφίζεται» από τους, μέχρι χθες, «κολλητούς» του, σε αντίθεση με τους περισσότερους εξ αυτών, δεν είχε προηγούμενα με την αστυνομία. Έτσι, δεν υπάρχουν στο σύστημα περασμένα δικά του στοιχεία, είτε αποτυπώματα είτε γενετικό υλικό, που να τον «δένουν» απευθείας με τα ευρήματα στο τόπο του εγκλήματος.

Παρ’ όλ’ αυτά, με εισαγγελική παραγγελία, τα στοιχεία αυτά θα ληφθούν και θα είναι στην διάθεση των αρχών, προκειμένου με επιστημονικό τρόπο πλέον, στα εγκληματολογικά εργαστήρια, να γίνει η ταυτοποίηση των δραστών.

TO BHMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου