Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ βρίσκεται ο φερόμενος ως δράστης της ανθρωποκτονίας του 19χρονου Αλκιβιάδη Καμπανού

 Τετάρτη, 2 Φεβρουαρίου, 2022

Μανώλης Ασαριώτης

Πρόκειται για έναν υπήκοο Αλβανίας, 23 ετών.

EUROKINISSI SPORTS
Λουλούδια, κεριά και ποδοσφαιρικές φανέλες στο σημείο της δολοφονίας.

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ βρίσκεται ο φερόμενος ως δράστης της ανθρωποκτονίας του 19χρονου Αλκιβιάδη Καμπανού, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Πρόκειται για έναν υπήκοο Αλβανίας, 23 ετών, ο ο οποίος -σύμφωνα με πληροφορίες- είχε συλληφθεί το 2019 για επίθεση με μαχαίρι κοντά στο σημείο, όπου έπεσε νεκρός ο 19χρονος Άλκης. Φέρεται δε να είναι οργανωμένος σε σύνδεσμο οπαδών του ΠΑΟΚ. Ο συλληφθείς κατηγορείται ότι οδηγούσε και ένα από τα αυτοκίνητα, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν στην επίθεση.

Ο Υπουργός δήλωσε ότι επικοινώνησε και με τον Πρωθυπουργό, προκειμένου να τον ενημερώσει για την εξέλιξη της υπόθεσης, ενώ εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στους οικείους του θύματος.

Remaining Time 0:00
 

Η ανάρτηση τού Τάκη Θεοδωρικάκου:

″Επικοινώνησα με τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, για να τον ενημερώσω ότι πριν από λίγο συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη. Η Ελληνική Αστυνομία και σε αυτή την περίπτωση πράττει το καθήκον της.

Θέλω να εκφράσω με όλη μου την ψυχή τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Άλκη, που τόσο άδικα και πρόωρα έφυγε από τη ζωή. Ξέρω ότι αυτό δεν απαλύνει τον πόνο των αγαπημένων του προσώπων. Τουλάχιστον, θα αποδοθεί δικαιοσύνη.”

Η δολοφονία του 19χρονου Αλκιβιάδη Καμπανού από χούλιγκαν στην περιοχή της Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη αποτελεί ένα από μια σειρά περιστατικών οπαδικής βίας που έχουν λάβει χώρα στην πόλη από τον Οκτώβριο του 2019- μεταξύ των οποίων και άλλο ένα με νεκρό, τον Βούλγαρο Τόσκο Μποτζατζίσκι τον Ιανουάριο του 2020.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου