Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020

Επιστολή στους Ομοσπονδιακούς Γερουσιαστές και Βουλευτές στέλνει σήμερα η Ομοσπονδία Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Βοστώνης

Πέμπτη, 16 Ιουλίου, 2020

Σε τηλεδιάσκεψη που έγινε χθες βράδυ το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας αποφάσισε ομόφωνα να υιοθετήσει την επιστολή για την Αγία Σοφία που δημοσιεύτηκε στον Εθνικό Κήρυκα (15/7/20) και να σταλεί η επιστολή σε όλους τους Γερουσιαστές και ομοσπονδιακούς βουλευτές από όλες τις πολιτείες της Νέας Αγγλίας και τους ζητάει να παρέμβουν στο Κογκρέσο για την απόφαση που πήρε η Τουρκία γιά να γίνει η Αγία Σοφία τζαμί.  Παράλληλα η ίδια επιστολή πηγαίνει στον Πρόεδρο κ. Donald Trump και στον κ. Joe Biden υποψήφιο για την Προεδρία των ΗΠΑ.

Επίσης, η Ομοσπονδία της Βοστώνης ζητάει από όλες τις Ομοσπονδίες, Συλλόγους και Οργανισμούς στις ΗΠΑ να στείλουν την ίδια επιστολή ή κάτι παρόμοιο στους US Senators Congressmen & Congresswomen των περιοχών τους το συντομότερο δυνατόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου