Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020

Επιστολή στους Ομοσπονδιακούς Γερουσιαστές και Βουλευτές στέλνει σήμερα η Ομοσπονδία Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Βοστώνης

Πέμπτη, 16 Ιουλίου, 2020

Σε τηλεδιάσκεψη που έγινε χθες βράδυ το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας αποφάσισε ομόφωνα να υιοθετήσει την επιστολή για την Αγία Σοφία που δημοσιεύτηκε στον Εθνικό Κήρυκα (15/7/20) και να σταλεί η επιστολή σε όλους τους Γερουσιαστές και ομοσπονδιακούς βουλευτές από όλες τις πολιτείες της Νέας Αγγλίας και τους ζητάει να παρέμβουν στο Κογκρέσο για την απόφαση που πήρε η Τουρκία γιά να γίνει η Αγία Σοφία τζαμί.  Παράλληλα η ίδια επιστολή πηγαίνει στον Πρόεδρο κ. Donald Trump και στον κ. Joe Biden υποψήφιο για την Προεδρία των ΗΠΑ.

Επίσης, η Ομοσπονδία της Βοστώνης ζητάει από όλες τις Ομοσπονδίες, Συλλόγους και Οργανισμούς στις ΗΠΑ να στείλουν την ίδια επιστολή ή κάτι παρόμοιο στους US Senators Congressmen & Congresswomen των περιοχών τους το συντομότερο δυνατόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου