Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020

Μόσιαλος: Γιατί δεν πρέπει να κατεβάζουμε τη μάσκα στο πηγούνι


Πέμπτη, 23 Ιουλίου, 2020



Μια συνήθης πρακτική σε χώρους όπως τα εστιατόρια είναι οι πελάτες να κατεβάζουν τη μάσκα που φορούν για προστασία από τον κορονοϊό στο πηγούνι όταν είναι να φάνε ή να πιουν κάτι.
Με ανάρτησή του στο Facebook, ο καθηγητής Πολιτικής της Υγείας του LSE και εκπρόσωπος της Ελλάδας στους διεθνείς οργανισμούς για θέματα κορονοϊού, Ηλίας Μόσιαλος εξηγεί γιατί δεν πρέπει να κατεβάζουμε τη μάσκα στο πηγούνι.
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Μόσιαλος “η περιοχή κάτω από το πηγούνι και ο λαιμός μας εκτίθενται και αυτά σε ιούς. Τους ίδιους ιούς από τους οποίους προσπαθούμε να προστατευθούμε φορώντας τη μάσκα προστασίας του προσώπου. Εάν χρειαστεί να κάνουμε κάτι, που απαιτεί να αφαιρέσουμε τη μάσκα από τη θέση που πρέπει να τη φοράμε, είναι προτιμότερο να την αφαιρέσουμε πλήρως. Να σκεφτόμαστε πρακτικά για να έχει το βέλτιστο αποτέλεσμα η χρήση της μάσκας”.
enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου