Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020

Τηλεφωνική επικοινωνία Πούτιν – Ερντογάν

Τρίτη, 28 Ιουλίου, 2020

Βλαντίμιρ Πούτιν και Ταγίπ Ερντογάν συζήτησαν για τη σύγκρουση μεταξύ Αρμενίας και Αζερμπαϊτζάν.

Τηλεφωνική επικοινωνία Πούτιν – Ερντογάν | tovima.gr
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν και ο Τούρκος ομόλογός του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συζήτησαν σε τηλεφωνική τους επικοινωνία για την κλιμακούμενη στρατιωτική σύγκρουση στα σύνορα μεταξύ της Αρμενίας και του Αζερμπαϊτζάν, ανακοίνωσε το Κρεμλίνο.
«Εκφράστηκε η βούληση για τον συντονισμό των προσπαθειών με στόχο τη σταθεροποίηση στην περιοχή», σύμφωνα με το Κρεμλίνο.
Όσον αφορά στο ζήτημα των συγκρούσεων Αζερμπαϊτζάν-Αρμενίας, ο κ. Πούτιν τόνισε τη σημασία της αποτροπής τυχόν δράσεων που συμβάλλουν στην κλιμάκωση της έντασης.
​Σύμφωνα με την τουρκική προεδρία, στη συζήτηση των δύο ανδρών, συζητήθηκαν οι περιφερειακές εξελίξεις και την ένταση ανάμεσα σε Αζερμπαϊτζάν και Αρμενία, ενώ αναφορές έγιναν και στις διμερείς σχέσεις Ρωσίας-Τουρκίας, και την κατάσταση κυρίως σε Συρία και Λιβύη.
Τέλος, σύμφωνα με την Άγκυρα, ο Ρώσος πρόεδρος και ο Τούρκος ομόλογός του, συμφώνησαν στην ενίσχυση του διαλόγου, την περιφερειακή συνεργασία και την τόνωση των διμερών σχέσεων των δύο χωρών.
Ο Ρώσος πρόεδρος είχε δηλώσει νωρίτερα αυτόν τον μήνα ότι η σύγκρουση μεταξύ του Αζερμπαϊτζάν και της Αρμενίας είναι ένα πολύ ευαίσθητο θέμα για τη Ρωσία.
TO BHMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου