Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2020

Στον τάφο του ανιψιού του Τζορτζ Ουάσιγκτον στην Υδρα ο Τζ. Πάιατ


Παρασκευή, 31 Ιουλίου, 2020

Φωτογραφία: Twitter/@USAmbPyatt
«Αυτός φέρεται να είναι ο τάφος του Ουίλιαμ Ουάσιγκτον, ανιψιός του Τζορτζ Ουάσιγκτον, φιλέλληνας και στενός φίλος του Λάζαρου Κουντουριώτη, ο οποίος έμεινε στο σπίτι των Κουντουριωτών όταν επισκέφθηκε την Υδρα και πολέμησε για την ανεξαρτησία της Ελλάδας κατά την Επανάσταση του 1821», έγραψε ο κ. Πάιατ στο Twitter.

This is reportedly the grave of William Washington, George Washington's nephew, a Philhellene and close friend of Lazaros Kountouriotis who stayed at the Kountouriotis House when visiting #Hydra and fought for Greek independence during the 1821 Revolution.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου