Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020

Συνάντηση Αρχιεπισκόπου Ελπιδοφόρου με Πρόεδρο Τραμπ και Αντιπρόεδρο Πενς

Παρασκευή, 24 Ιουλίου, 2020


Εθνικός Κήρυξ
Από τη συνάντηση του Αρχιεπισκόπου Αμερικής Ελπιδοφόρου με τον Πρόεδρο κ. Ντόναλντ Τραμπ και τον Αντιπρόεδρο κ. Μάικ Πενς στον Λευκό Οίκο. Διακρίνεται ο πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Αλέξανδρος Καρλούτσος.
Φωτογραφία: (Official White House Photo/Shea Craighead)


 Του Θεόδωρου Καλμούκου     
ΒΟΣΤΩΝΗ. Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος συναντήθηκε πριν λίγα λεπτά με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ κ. Ντόναλντ Τραμπ και τον Αντιπρόεδρο των κ. Μάικλ Πενς στην Ουάσιγκτον, τους οποίους ενημέρωσε διεξοδικώς για το θέμα μετατροπής της Αγίας Σοφίας σε τζαμί, καθώς και για άλλα θέματα που αφορούν το Οικουμενικό Πατριαρχείο, συμπεριλαμβανομένου και της ανάγκης επαναλειτουργίας της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης.
Η συνάντηση έγινε μέσα σε πολύ εγκάρδιο κλίμα. Αμφότεροι ο κ. Τραμπ και ο κ. Πενς υποδέχθηκαν με σεβασμό και τιμή τον Αρχιεπίσκοπο Ελπιδοφόρο, τον οποίον συνόδευε ο Γενικός Αρχιεπισκοπικός Επίτροπος, Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Αλέξανδρος Καρλούτσος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου