Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2020

Απεβίωσε ο ομογενής σμήναρχος Νικόλαος Πάππας στο Λόουελ


Πέμπτη, 30 Ιουλίου, 2020
Ο αείμνηστος ομογενής Συνταγματάρχης του Αμερικανικού Στρατού Νικόλαος Πάππας. Φωτογραφία of M.R. LAURIN FUNERAL HOME
Εργάσθηκε στην Αεροπορική Βάση Hansom Air Force Base στην πόλη Μπέντφορντ της Μασαχουσέτης επί τριάντα και πλέον έτη. Υπηρέτησε στην Αεροπορία κατά τον πόλεμο του Βιετνάμ.
Ηταν δραστήριο μέλος της κοινότητας Αγίας Τριάδος του Λόουελ και υπηρέτησε ως μέλος του κοινοτικού της συμβουλίου επί 19 χρόνια. Ηταν επίσης μέλος της χορωδίας της κοινότητας, καθώς επίσης και της ανδρικής Βυζαντινής Χορωδίας την οποία είχε ιδρύσει και διεύθυνε ο καθηγητής του Πανεπιστημίου του Λόουελ αείμνηστος Χρήστος Μπέντας. Ωσαύτως ήταν μέλος της Ελληνοαμερικανικής Λεγεώνος Απομάχων, του Ελληνικού Πολιτιστικού Συνδέσμου, καθώς επίσης και του Τμήματος 102 της AHEPA.
Η Εξόδιος Ακολουθία του τελέσθηκε στον Ναό της Αγίας Τριάδος του Λόουελ εν στενώ κύκλω λόγω των μέτρων και περιορισμών του κορωνοϊού.
Εθνικός Κήρυξ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου