Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2020

Τώρα και σε νόμισμα η Αγιά Σοφιά


Παρασκευή, 24 Ιουλίου, 2020

“Αφήσαμε άλλη μια φορά το στίγμα μας στην ιστορία... έγραψε στο λογαριασμό του ο Τούρκος υπουργός Οικονομικών.

BERAT ALBAYRAK @BERATALBAYRAK ·


.

Σε ειδική επετειακή έκδοση του τουρκικού νομίσματος* πάνω στην οποία θα αποτυπώνεται η Αγία Σοφία προχωρά η Κεντρική Τουρκική Τράπεζα. 
Ειδικότερα όπως γνωστοποίησε μέσω του λογαριασμού του στο twitter ο υπουργός Οικονομικών της Τουρκίας Berat Albayrak τα νομίσματα θα τεθούν σε κυκλοφορία με αφορμή τη μετατροπή της Αγίας Σοφίας από μουσείο σε τζαμί. 
Στα νομίσματα αποτυπώνεται η Αγία Σοφία και κάτω από αυτή αναγράφεται η χρονολογία 1453 -2020.
Ειδικότερα θα κυκλοφορήσουν 5.000 ασημένια νομίσματα και 10.000 χάλκινα αναμνηστικά κέρματα τα οποία θα πωλούνται προς 185 λίρες τα ασημένια και 55 λίρες τα άλλα. 
Επίσης η Αγία Σοφία θα αποτυπώνεται στην μια πλευρά των κερμάτων που αντιστοιχούν στη 1 λίρα και αυτά θα κυκλοφορήσουν από το Σάββατο. 
Αφήσαμε άλλη μια φορά το στίγμα μας στην ιστορία... έγραψε στο λογαριασμό του ο Τούρκος υπουργός Οικονομικών. 
HuffPost Gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου