Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020

Υποχρεωτική χρήση μάσκας και στις συνεδριάσεις της Βουλής


vouli-main

Πέμπτη, 30 Ιουλίου, 2020


Mε υποχρεωτική τη μάσκα θα διεξάγονται από σήμερα οι συνεδριάσεις της Βουλής τόσο της Ολομέλειας όσο και των κοινοβουλευτικών επιτροπών του Σώματος. Ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας αποδέχθηκε την σχετική οδηγία προστασία της Υγειονομικής Μονάδας της Βουλής, όπου πρότεινε στις συνεδριάσεις της Βουλής, όπου συμμετέχει μεγάλος αριθμός βουλευτών, να είναι υποχρεωτική η μάσκα.
Την απόφαση ανακοίνωσε ο προεδρεύων Α' αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης στην Ολομέλεια και με την έναρξη του νομοθετικού έργου όλοι οι βουλευτές, αλλά και οι υπουργοί φορούν μάσκα. Το ίδιο και στη συνεδρίαση της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου, όπου επεξεργάζεται το νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας για τον ΟΔΙΠΥ.
Σύμφωνα με πληροφορίες και η αυριανή ειδική συνεδρίαση στην οποία θα παραστεί και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου για την καταπολέμηση της εμπορίας ανθρώπων θα είναι υποχρεωτική η μάσκα.
Ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας, συνομιλώντας με κοινοβουλευτικούς συντάκτες, ανέφερε πως η Βουλή όχι μόνο θα πρέπει να ακολουθεί πρώτη τις οδηγίες για την αντιμετώπιση της πανδημίας, αλλά και να εκπέμπει το ανάλογο μήνυμα στην κοινωνία.
Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου