Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2020

Εντεκα ομογενείς θύματα του κορωνοϊού στο ελληνικό γηροκομείο «Βασιλειάδα» της Μελβούρνης


Πέμπτη, 30 Ιουλίου, 2020
Πολίτες φορώντας μάσκες στη Μελβούρνη της Αυστραλίας. (James Ross/AAP Image via AP)
Τα γηροκομεία είναι η μεγαλύτερη εστία θανάτων στην πολιτεία της Βικτόρια που βρίσκεται στο επίκεντρο του κορωνοϊού στην Αυστραλία. Αρκετοί τρόφιμοι έχουν χάσει τη ζωή τους και άλλοι βρίσκονται στα νοσοκομεία, με αρκετά ελληνικά γηροκομεία στην Μελβούρνη να είναι σε κατάσταση συναγερμού. Εκτός της «Βασιλειάδας», που 80 τρόφιμοι έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία, δύο κρούσματα έχουν βρεθεί και στο μεγαλύτερο ελληνικό γηροκομείο της πόλης, το «Φροντίδα» στην περιοχή Σεντ Αλμπανς, στα νότια προάστια.
Την ίδια ώρα, οργισμένοι φέρονται να είναι οι συγγενείς των θυμάτων από τη «Βασιλειάδα». Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η Ομοσπονδιακή κυβέρνηση ανέθεσε σε ιδιωτική εταιρεία την προσωρινή διαχείριση του ιδρύματος, όμως υπήρχαν σοβαρά προβλήματα με την επικοινωνία. Συγγενείς των τροφίμων τους κατηγορούν πως τηλεφωνούσαν για να μιλήσουν στους δικούς τους, ωστόσο απαντούσαν τηλεφωνήτριες που βρίσκονταν στην Αδελαϊδα και έδιναν λάθος πληροφορίες.
Επίσης, οι Αρχές αρνούνταν αρχικά να μεταφέρουν τους τροφίμους σε νοσοκομεία έγκαιρα, κάτι που θεωρούν πως έπαιξε ρόλο στο να χαθούν ζωές. Οταν το έπραξαν, αρκετοί από τους συγγενείς των τροφίμων δεν γνώριζαν καν πού βρίσκονται οι δικοί τους άνθρωποι, ενώ επίσης κατηγόρησαν το γηροκομείο για ελλιπή μέτρα.
Εθνικός Κήρυξ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου