Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2020

Απεβίωσε ο Αθανάσιος Αντωνόπουλος, ιδιοκτήτης των Anton's Cleaners

Πέμπτη, 30 Ιουλίου, 2020


Σύμφωνα με τον Ορθόδοξο Παρατηρητή, απεβίωσε την Κυριακή, 26 Ιουλίου ο Arthur Antonopoulos, ηλικίας 95 χρονών ο ιδιοκτήτης της αλυσίδας καθαριστηρίων «Anton's Cleaners.
Ο  κ. Αθανάσιος Αντωνόπουλος ήταν από το Lowell και ήταν από τους ιδρυτές της οργάνωσης Leadership 100 Endowment Fund, ενώ διετέλεσε και Πρόεδρος της.  Ο κ. Αντωνόπουλος ήταν Άρχων του Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως (Archon Depoutatos).
Για τον αποθανόντα αναφέρθηκε εκτεταμένα ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος.
O αποθανών ήταν μέλος του ΣΑΕ (Συμβούλιο Απόδημου Ελληνισμού) και είχε συμετάσχει εκ μέρους της Αρχιεπισκοπής Αμερικής σε συνέδρια στην Θεσσαλονίκη.
Η κηδεία του έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο.
Αιωνία του η Μνήμη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου