Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2020

Και όμως και οι δικαστές κάνουν λάθη. Ο τρομοκράτης, βομβιστής του Μαραθωνίου της Βοστώνης, Dzhokhar Tsarnaev «γλύτωσε» τη θανατική ποινή

Σάββατο, 1η Αυγούστου, 2020

Όταν βλέπουμε να καταδικάζονται αστυνομικοί και οι δολοφόνοι και τρομοκράτες να κυκλοφορούν ελεύθεροι αναρωτιέσαι εάν οι δικαστές και οι νομικοί είναι για «τα πανηγύρια». 

Την Παρασκευή η δικαιοσύνη (ομοσπονδιακό εφετείο δικαστήριο) αποφάνθηκε ότι έκαναν λάθη οι δύο δικαστές που είχαν αναλάβει την υπόθεση των τρομοκρατών με τις βόμβες που σκότωσαν 3 αθώους, διαμέλισαν δεκάδες και τραυμάτισαν κοντά στα διακόσια άτομα ενώ έσπειραν τον πανικό σε εκατομμύρια.  Έτσι η θανατική ποινή που είχε επιβληθεί, αναιρείται!  Ο λόγος είναι ότι ο δικαστής δεν έδωσε σημασία στο εάν οι ένορκοι ήταν προκαταλημένοι!  (τρελό, ε).
Ο ένας από τα δύο αδέλφια σκοτώθηκε ενώ ο μικρότερος συνελήφθη και από το 2013 έχουν ξοδευτεί εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια για δίκες, τους νομικούς, τους φύλακες και τόσα άλλα…  Έτσι ο φυλακισμένος στις φυλακές του Κολοράντο θα παραμείνει στη φυλακή αλλά γλύτωσε το θάνατο.
Μήπως είναι καιρός να κοιτάξουν κατάματα τους δικαστικούς λειτουργούς που κάνουν πολλές φορές του κεφαλιού τους;
paneliakos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου