Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2020

$21,5 δισ. βαραίνουν την καθημερινότητα των Αμερικανών από ενοίκια προηγούμενων μηνών


Παρασκευή, 31 Ιουλίου, 2020

Κατάστημα προς ενοικίαση στην Κορόνα του Κουίνς. (AP Photo/John Minchillo)
Οι Ρεπουμπλικάνοι στη Γερουσία πρότειναν μέσα στην εβδομάδα, έναν νέο σχέδιο το οποίο δεν επαναφέρει την ομοσπονδιακή απαγόρευση πραγματοποίησης εξώσεων, η ισχύς της οποίας, έληξε πρόσφατα και η οποία κάλυπτε το 1/3 των ενοικιαστών με ανοιχτές υποχρεώσεις καταβολής ενοικίου.
Παράλληλα, η καθημερινή οικονομική πραγματικότητα για τους Αμερικανούς γίνεται ακόμη δυσκολότερη από αύριο, καθώς λήγει η καταβολή του ομοσπονδιακού εβδομαδιαίου επιδόματος ανεργίας των 600 δολαρίων.
Αν δε βρεθεί κάποια λύση σύντομα, είναι πιθανό να υπάρξει “μία εντυπωσιακή αύξηση των αστέγων σε βαθμό που δεν έχει καταγραφεί προηγούμενα,” σύμφωνα με τον Τζον Πόλοκ, δικηγόρο του Κέντρου Δημόσιας Δικαιοσύνης και συντονιστή της εθνικής συμβουλευτική πρωτοβουλίας πολιτικών δικαιωμάτων (NCCRC) η οποία βοήθησε στην κατάρτιση του μηχανισμού παρακολούθησης των εξώσεων στην Stout, Risius and Ross.
Αssociated Press - E.K.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου