Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

$21,5 δισ. βαραίνουν την καθημερινότητα των Αμερικανών από ενοίκια προηγούμενων μηνών


Παρασκευή, 31 Ιουλίου, 2020





Κατάστημα προς ενοικίαση στην Κορόνα του Κουίνς. (AP Photo/John Minchillo)
Οι Ρεπουμπλικάνοι στη Γερουσία πρότειναν μέσα στην εβδομάδα, έναν νέο σχέδιο το οποίο δεν επαναφέρει την ομοσπονδιακή απαγόρευση πραγματοποίησης εξώσεων, η ισχύς της οποίας, έληξε πρόσφατα και η οποία κάλυπτε το 1/3 των ενοικιαστών με ανοιχτές υποχρεώσεις καταβολής ενοικίου.
Παράλληλα, η καθημερινή οικονομική πραγματικότητα για τους Αμερικανούς γίνεται ακόμη δυσκολότερη από αύριο, καθώς λήγει η καταβολή του ομοσπονδιακού εβδομαδιαίου επιδόματος ανεργίας των 600 δολαρίων.
Αν δε βρεθεί κάποια λύση σύντομα, είναι πιθανό να υπάρξει “μία εντυπωσιακή αύξηση των αστέγων σε βαθμό που δεν έχει καταγραφεί προηγούμενα,” σύμφωνα με τον Τζον Πόλοκ, δικηγόρο του Κέντρου Δημόσιας Δικαιοσύνης και συντονιστή της εθνικής συμβουλευτική πρωτοβουλίας πολιτικών δικαιωμάτων (NCCRC) η οποία βοήθησε στην κατάρτιση του μηχανισμού παρακολούθησης των εξώσεων στην Stout, Risius and Ross.
Αssociated Press - E.K.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου