Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2020

Τηλεφωνική επικοινωνία Υφυπουργού Εξωτερικών κ. Κώστα Βλάση με τον κ. Βασίλειο Καυκά, Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας

Παρασκευή, 24 Ιουλίου, 2020
Φωτογραφία αριστερά ο κ. Βασίλειος Καυκάς στην παρέλαση της Βοστώνης, 2019

2η Φωτογραφία ο κ. Κώστας Βλάσης, Υφυπουργός Εξωτερικών, Αρμόδιος γιά θέματα Απόδημου Ελληνισμού

Ο Κώστας Βλάσης για τις προτεραιότητες του ΥΠΕΞ σε θέματα απόδημου Ελληνισμού

Παρασκευή, 24 Ιουλίου, 2020

Χθες, Πέμπτη μεσημέρι ώρα Βοστώνης, 
ο υπουργός για θέματα απόδημου Ελληνισμού κ. Βλάσης τηλεφώνησε στον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων και μίλησαν για θέματα που αφορούν την Ομογένεια τα οποία λόγο του κορωνοϊού έχουν μείνει στάσιμα.


Ο κ. Καυκάς ζήτησε συνεργασία γιά θέματα που απασχολούν την Ομογένεια και προσκάλεσε τον κ. Βλάση να επισκεφθεί τη Βοστώνη αμέσως μόλις τελειώσει το θέμα της πανδημίας.  Ο κύριος Βλάσης δέχτηκε την πρόσκληση οπότε είναι πλέον θέμα χρόνου. 

paneliakos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου