Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2020

ΠΑΟΚ: Με ληγμένα δελτία υγείας 12 παίκτες του, κόντρα στην ΑΕΚ


Πέμπτη, 16 Ιουλίου, 2020
Στιγμιότυπο από το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ που έληξε ισόπαλο 0-0, ωστόσο ο «Δικέφαλος του Βορρά» κινδυνεύει να το χάσει στα χαρτιά καθώς δεν είχαν ανανεωθεί 12 δελτία υγείας ποδοσφαιριστών του.
Ο Διαμαντόπουλος γνωστοποίησε ότι θα το αναφε?ρει στο φυ?λλο αγω?να και το παιχνίδι ξεκι?νησε κανονικά, όμως η «Ενωση» η διατηρεί το δικαίωμα ένστασης σε διάστημα 48 ωρών. Μάλιστα μετά έγινε γνωστό ότι ο τέταρτος διαιτητής κατέγραψε πως με βάση το άρθρο 18 του ΚΑΠ η συμμετοχή των 12 ποδοσφαιριστών ήταν αντικανονική και μάλιστα κράτησε τα δελτία τους.
Εκείνο που προκαλεί εντύπωση είναι πως, όπως έγινε γνωστό, κάτι ανάλογο με το ματς της Τετάρτης (15/7), ίσχυε και στις πρόσφατες αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Ομως οι προαναφερθείσες ομάδες δεν έχουν δικαίωμα ένστασης γιατί έχει παρέλθει το 48ώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου