Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019

Αδελφοποίηση Lowell – Kalamata

Το άγαλμα της Νίκης μπροστά στο Δημαρχείο του Lowell 

Ομόφωνα ψήφισε το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης Lowell την Τρίτη το βράδυ για να γίνει αδελφοποίηση της ιστορικής πόλης (πρώτη βιομηχανική πόλη των ΗΠΑ όπου η ακατέργαστη πρώτη ύλη έμπαινε στη μία άκρη και από την άλλη άκρη έβγαινε τελειωμένο προϊόν).  Και της μεγαλούπολης της Πελοποννήσου όπου άρχισε η επανάσταση του 1821 που ήταν η αρχή του απελευθερωτικού αγώνα και η ανεξαρτησία της Ελλάδας.

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου είχε προσκληθεί και μίλησε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Βασίλειος Καυκάς ενώπιον του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου υπέρ της αδελφοποίησης των δύο πόλεων.  Αμέσως μετά έγινε πρόταση από τον Δημοτικό Σύμβουλο κύριο  Kennedy και δευτέρωσε ο Δημοτικός Σύμβουλος κύριος Elliot ενώ υπέρ μίλησαν και άλλοι Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Αμέσως μετά το Δημοτικό Συμβούλιο ψήφισε ομόφωνα υπέρ της προτάσεως εν μέσω χειροκροτημάτων!

Η αδελφοποίηση θα γίνει τους επόμενους μήνες.  

Την Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου, 2019 στις 6:00μμ θα γίνει συνάντηση στο Δημαρχείο του Lowell όπου ο Δήμαρχος κ. William Samaras προσκαλεί την Ομοσπονδία Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων και άλλους φορείς.


Η πρόσκληση είναι ανοικτή στο κοινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου