Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου 2019

Αδελφοποίηση Lowell – Kalamata

Το άγαλμα της Νίκης μπροστά στο Δημαρχείο του Lowell 

Ομόφωνα ψήφισε το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης Lowell την Τρίτη το βράδυ για να γίνει αδελφοποίηση της ιστορικής πόλης (πρώτη βιομηχανική πόλη των ΗΠΑ όπου η ακατέργαστη πρώτη ύλη έμπαινε στη μία άκρη και από την άλλη άκρη έβγαινε τελειωμένο προϊόν).  Και της μεγαλούπολης της Πελοποννήσου όπου άρχισε η επανάσταση του 1821 που ήταν η αρχή του απελευθερωτικού αγώνα και η ανεξαρτησία της Ελλάδας.

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου είχε προσκληθεί και μίλησε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Βασίλειος Καυκάς ενώπιον του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου υπέρ της αδελφοποίησης των δύο πόλεων.  Αμέσως μετά έγινε πρόταση από τον Δημοτικό Σύμβουλο κύριο  Kennedy και δευτέρωσε ο Δημοτικός Σύμβουλος κύριος Elliot ενώ υπέρ μίλησαν και άλλοι Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Αμέσως μετά το Δημοτικό Συμβούλιο ψήφισε ομόφωνα υπέρ της προτάσεως εν μέσω χειροκροτημάτων!

Η αδελφοποίηση θα γίνει τους επόμενους μήνες.  

Την Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου, 2019 στις 6:00μμ θα γίνει συνάντηση στο Δημαρχείο του Lowell όπου ο Δήμαρχος κ. William Samaras προσκαλεί την Ομοσπονδία Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων και άλλους φορείς.


Η πρόσκληση είναι ανοικτή στο κοινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου