Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2019

H Fed μείωσε τα επιτόκιά της για 3η φορά εντός του 2019Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου, 2019
Ο επικεφαλής της Fed, Jerome Powell (AP Photo/Jacquelyn Martin, File)

ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ. Η ομοσπονδιακή τράπεζα των ΗΠΑ (Federal Reserve) μείωσε τα βασικά επιτόκιά της, για 3η φορά εντός του 2019, σε μια προσπάθεια να διατηρήσει την οικονομική ανάπτυξη, παρά τις διεθνείς απειλές.
Ωστόσο, επεσήμανε το «ΑΡ», από την Fed άφησαν να εννοηθεί πως δεν θα μειώσει εκ νέου τα επιτόκιά της φέτος. Στη σχετική ανακοίνωση δεν υπήρχε μία φράση-κλειδί, η οποία ήταν εκεί από τον Ιούνιο, καταδεικνύοντας μελλοντικές περικοπές στα επιτόκια.
Ειδικότερα, το βραχυπρόθεσμο επιτόκιο, το οποίο επηρεάζει πολλά καταναλωτικά και επιχειρηματικά δάνεια, κυμαίνεται πλέον μεταξύ 1,5% και 1,75%.
Η αμερικανική οικονομία διανύει τον 11ο χρόνο ανάπτυξης, έχοντας ενισχυθεί από τις καταναλωτικές δαπάνες και μία σταθερή, αν και πιο αδύναμη ελαφρώς, αγορά εργασίας.
Η Fed, μειώνοντας τα επιτόκια, προσπάθησε να εξισορροπήσει τις αβεβαιότητες που κλιμακώθηκαν από τις «συγκρούσεις» του προέδρου Τραμ στο εμπόριο, την αδύναμη διεθνή οικονομία και την πτώση στις κατασκευές σε ΗΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου