Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2019

H Fed μείωσε τα επιτόκιά της για 3η φορά εντός του 2019Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου, 2019
Ο επικεφαλής της Fed, Jerome Powell (AP Photo/Jacquelyn Martin, File)

ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ. Η ομοσπονδιακή τράπεζα των ΗΠΑ (Federal Reserve) μείωσε τα βασικά επιτόκιά της, για 3η φορά εντός του 2019, σε μια προσπάθεια να διατηρήσει την οικονομική ανάπτυξη, παρά τις διεθνείς απειλές.
Ωστόσο, επεσήμανε το «ΑΡ», από την Fed άφησαν να εννοηθεί πως δεν θα μειώσει εκ νέου τα επιτόκιά της φέτος. Στη σχετική ανακοίνωση δεν υπήρχε μία φράση-κλειδί, η οποία ήταν εκεί από τον Ιούνιο, καταδεικνύοντας μελλοντικές περικοπές στα επιτόκια.
Ειδικότερα, το βραχυπρόθεσμο επιτόκιο, το οποίο επηρεάζει πολλά καταναλωτικά και επιχειρηματικά δάνεια, κυμαίνεται πλέον μεταξύ 1,5% και 1,75%.
Η αμερικανική οικονομία διανύει τον 11ο χρόνο ανάπτυξης, έχοντας ενισχυθεί από τις καταναλωτικές δαπάνες και μία σταθερή, αν και πιο αδύναμη ελαφρώς, αγορά εργασίας.
Η Fed, μειώνοντας τα επιτόκια, προσπάθησε να εξισορροπήσει τις αβεβαιότητες που κλιμακώθηκαν από τις «συγκρούσεις» του προέδρου Τραμ στο εμπόριο, την αδύναμη διεθνή οικονομία και την πτώση στις κατασκευές σε ΗΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου