Ο Ολυμπιακός μπορεί να νίκησε την ΑΕΚ με 2-0 στο μεγάλο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής, όμως η πιο δυνατή στιγμή που έμεινε σε όλο τον κόσμο ήταν η παρουσία της Μυρτώς, αλλά και της Τόνιας στο Καραϊσκάκη.
Η στιγμή της εισόδου στον αγωνιστικό χώρου του Φαληρικού γηπέδου της Μυρτώς συνοδεία από τον Αβραάμ Παπαδόπουλο και τα παιδιά του, αλλά και την Τόνια ήταν αναμφιβολα η πιο όμορφη εικόνα από το κυριακάτικο ντέρμπι.
Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς, με ανάρτηση του στα social media έστειλε το δικό του μήνυμα για την παρουσία της Μυρτώς στο φαληρικό γήπεδο, τονίζοντας ότι αυτό είναι το μονοπάτι που θέλει να ακολουθήσει ο Ολυμπιακός.
Δείτε το μήνυμα του Νίκου Γαβαλά:
«Όταν έσβησαν οι προβολείς και η Μυρτώ αποχωρούσε από το Καραϊσκάκη, ήταν γεμάτη συναισθήματα. Χαρούμενη για όλα όσα έζησε το βράδυ της Κυριακής. Δίχως άλλο, η δύναμή της είναι η έμπνευσή μας.
Η έντονα συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα στις εξέδρες κατά την είσοδό της στον αγωνιστικό χώρο, αποκαλύπτει το μονοπάτι που ως Ολυμπιακός επιλέγουμε να ακολουθήσουμε στην ποδοσφαιρική καθημερινότητά μας.
Όπως και o τρόπος με τον οποίο η Τόνια υποδέχθηκε την Μυρτώ, παρακολουθώντας η μία δίπλα στην άλλη το κυριακάτικο ντέρμπι. Είναι χρέος μας απέναντι στις επόμενες γενιές, να βγάλουμε στην επιφάνεια όλα όσα μας ενώνουν». 
ΤΑ ΝΕΑ