Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2019

Έμαθε εν ώρα αγώνα ότι πέθανε ο πατέρας του όμως συνέχισε να αγωνίζεται – Το τεράστιο ψυχικό σθένος του Παν. Καρασκούτη


Έρχονται κάποιες στιγμές  στη ζωή σου που ποτέ δεν ξέρεις πόσο δυνατός είσαι μέχρι να το ανακαλύψεις… Έρχονται κάποιες στιγμές που το ψυχικό σθένος που έχεις μέσα σου βγαίνει προς τα έξω στις πιο δύσκολες ώρες και που το «εμείς» μπαίνει μπροστά από το «εγώ» όσο επίπονο και αν είναι!
Μια ιστορία που συγκίνησε όσους την πληροφορήθηκαν ήρθε χθες στο φως της δημοσιότητας και φανέρωσε το μεγαλείο της ψυχής ενός ανθρώπου που παρά το γεγονός ότι βίωνε μία από τις πιο δύσκολες στιγμές στη ζωή κάποιου, αρνήθηκε να αφήσει τους συμπαίκτες του και έμεινε εκεί να παλέψει μαζί τους παρά το δικό του προσωπικό δράμα.
Την περασμένη Τετάρτη λοιπόν, κατά την διάρκεια του εξ’ αναβολής αγώνα για τον 3ο όμιλο της Β’ κατηγορίας ανάμεσα στον Πηνειακό και τον Κένταυρο Σωστίου, η εικόνα του Παναγιώτη Καρασκούτη να σηκώνει το τηλέφωνο την ώρα που παιζόταν το παιχνίδι ξάφνιασε και ίσως στιγμιαία να προκάλεσε και το γέλιο.  Στην άλλη άκρη της γραμμής όμως, περίμεναν τα κακά μαντάτα για τον ποδοσφαιριστή των φιλοξενούμενων που πληροφορήθηκε τον θάνατο του πατέρα του.
Παρά την θλίψη και την στεναχώρια του, ο παλαίμαχος παίκτης των Ηλειακού Βαρθολομιού, Ηλειακού Λεχαινών και άλλων ομάδων δεν είπε τίποτα σε κανέναν. Έκλεισε το τηλέφωνο και συνέχισε να αγωνίζεται βοηθώντας την ομάδα του να φύγει με τη νίκη από το Χάβαρι και να ανέβει στην κορυφή της βαθμολογίας. Μετά το σφύριγμα της λήξης, αποχώρησε και πήγε να θρηνήσει μαζί με τους οικείους του τον χαμό του αγαπημένου του προσώπου.
Μια πράξη που αποτελεί παράδειγμα αφοσίωσης κάποιου σε αυτό που αγαπά παρά το γεγονός πως ο Παναγιώτης παίζει ποδόσφαιρο πλέον μόνο ως χόμπι και αποδεικνύει περίτρανα αυτό που είχε πει ο Γάλλος αναλυτής Κριστιάν Μπρονμπερζέ πως «το ποδόσφαιρο αποτελεί το πιο σημαντικό από τα… ασήμαντα πράγματα της ζωής μας!»
ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου