Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019

Τσιτσιπάς: “Γονάτισε” μπροστά στον Φέντερερ – Εκτός τελικού ο Στέφανος


Κυριακή, 27 Οκτωβρίου, 2019

Ένα βήμα πριν καθίσει και πάλι στο… θρόνο του ο “Βασιλιάς”! Ο Ρότζερ Φέντερερ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Στέφανο Τσιτσιπά και προκρίθηκε στον 15ο (!) τελικό του στο Swiss Indoors, με σκοπό να το… σηκώσει για 10η φορά!
Ο 38χρονος Ελβετός “θρύλος” (νο 3 στον κόσμο) επιβλήθηκε του Έλληνα πρωταθλητή (νο 7 στην παγκόσμια κατάταξη) με 6-4, 6-4, σε 78 λεπτά αγώνα, κάνοντας από ένα break σε κάθε σετ κι έφτασε στην 50η νίκη του τη φετινή σεζόν. Ο Φέντερερ θα αντιμετωπίσει στον τελικό τον Άλεξ Ντε Μινόρ.
Πέρα από το πρώτο γκέιμ του πρώτου σετ, ο Τσιτσιπάς δυσκολεύτηκε αρκετά να κρατήσει το σερβίς του, με τον Φέντερερ να του το “σπάει” τελικά και να κάνει το 3-2. Μετά από 43 λεπτά ο Ελβετός θρύλος κατέκτησε το σετ με 6-4 .
Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα με την έναρξη του δεύτερου σετ, αφού ο Φέντερερ κατάφερε να “σπάσει” με το.. καλημέρα το σερβίς του Τσιτσιπά (1-0). Ο Έλληνας έχασε τη συγκέντρωση του, έκανε λάθη, δυσκόλεψε ελάχιστα τον Ελβετό, που έφτασε και πάλι στο 6-4 και στην πρόκριση.
newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου