Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2019

Σε βαρύ κλίμα το μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Κατσίφα στους Βουλιαράτες

Κυριακή, 27 Οκτωβρίου, 2019

Φωτ. αρχείου: Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας. Παλαιότερη φωτογραφία του από το Facebook

Σε συναισθηματικά βαρύ κλίμα τελέστηκε στους Βουλιαράτες της Βόρειας Ηπείρου το ετήσιο μνημόσυνο στη μνήμη του Κωνσταντίνου Κατσίφα. Τραγική φιγούρα η μητέρα του. «Η δύναμή σου μου δίνει δύναμη» φώναζε πάνω από το μνήμα του παιδιού της.
Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας έχασε τη ζωή του υπό συνθήκες που ακόμα δεν έχουν διαλευκανθεί στη διάρκεια ανταλλαγής πυρών με την αλβανική αστυνομία. Οι αλβανικές αρχές δεν έχουν δημοσιοποιηθεί το επίσημο πόρισμα για τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έπεσε νεκρός.
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου