Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019

Η Ομογένεια της Βοστώνης θα γιορτάσει το “ΟΧΙ” του 1940

 

Ο συγγραφέας και δημοσιογράφος Νίκος Γκατζογιάννης. Φωτογραφία αρχείου: Εθνικός Κήρυκας-Θεόδωρος Καλμούκος.
ΒΟΣΤΩΝΗ. Η Ομογένεια της Βοστώνης θα γιορτάσει την Κυριακή 27 Οκτωβρίου την εθνική εορτή της 28ης Οκτωβρίου του 1940, στις 3 η ώρα το απόγευμα, στο Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο, με ποιήματα, τραγούδια, χορούς και παραστάσεις από τους μαθητές και μαθήτριες των Ελληνικών Σχολείων.
Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Νικόλαος Γκατζογιάννης (Nicholas Gage), πρόεδρος της Παν-Ηπειρωτικής Ομοσπονδίας, δημοσιογράφος της «New York Times», συγγραφέας και παραγωγός.
Η γιορτή διοργανώνεται από την Ομοσπονδία Ελληνοαμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας, υπό την προεδρία του Βασίλη Καυκά. Στην πρόσκληση αναγράφεται πως «τιμούμε την Ιστορία μας, τους Ηρωες και θυμόμαστε τον αγώνα τους. Σήμερα εμείς οι Ελληνες πρέπει να διατηρήσουμε την ταυτότητά μας, τη γλώσσα μας, την Πίστη μας».
Υπογραμμίζεται ότι το Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο είναι ασφαλές για τη διεξαγωγή εκδηλώσεων και φυσικά για εκείνη της 28ης Οκτωβρίου, παρά τα περί του αντιθέτου διαδοθέντα κατά τρόπο ανεύθυνο από την Μητρόπολη Βοστώνης προ εικοσαημέρου για τη ματαίωση της Κληρικολαϊκής Συνελεύσεώς της.
Επειτα από την εκδήλωση θα ακολουθήσει δεξίωση για όλους στους χώρους του Μαλιωτείου Πολιτιστικού Κέντρου και θα δοθεί η ευκαιρία της συνάντησης και της συναναστροφής γνωστών και φίλων.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου