Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2019

Η Ομογένεια της Βοστώνης θα γιορτάσει το “ΟΧΙ” του 1940

 

Ο συγγραφέας και δημοσιογράφος Νίκος Γκατζογιάννης. Φωτογραφία αρχείου: Εθνικός Κήρυκας-Θεόδωρος Καλμούκος.
ΒΟΣΤΩΝΗ. Η Ομογένεια της Βοστώνης θα γιορτάσει την Κυριακή 27 Οκτωβρίου την εθνική εορτή της 28ης Οκτωβρίου του 1940, στις 3 η ώρα το απόγευμα, στο Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο, με ποιήματα, τραγούδια, χορούς και παραστάσεις από τους μαθητές και μαθήτριες των Ελληνικών Σχολείων.
Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Νικόλαος Γκατζογιάννης (Nicholas Gage), πρόεδρος της Παν-Ηπειρωτικής Ομοσπονδίας, δημοσιογράφος της «New York Times», συγγραφέας και παραγωγός.
Η γιορτή διοργανώνεται από την Ομοσπονδία Ελληνοαμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας, υπό την προεδρία του Βασίλη Καυκά. Στην πρόσκληση αναγράφεται πως «τιμούμε την Ιστορία μας, τους Ηρωες και θυμόμαστε τον αγώνα τους. Σήμερα εμείς οι Ελληνες πρέπει να διατηρήσουμε την ταυτότητά μας, τη γλώσσα μας, την Πίστη μας».
Υπογραμμίζεται ότι το Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο είναι ασφαλές για τη διεξαγωγή εκδηλώσεων και φυσικά για εκείνη της 28ης Οκτωβρίου, παρά τα περί του αντιθέτου διαδοθέντα κατά τρόπο ανεύθυνο από την Μητρόπολη Βοστώνης προ εικοσαημέρου για τη ματαίωση της Κληρικολαϊκής Συνελεύσεώς της.
Επειτα από την εκδήλωση θα ακολουθήσει δεξίωση για όλους στους χώρους του Μαλιωτείου Πολιτιστικού Κέντρου και θα δοθεί η ευκαιρία της συνάντησης και της συναναστροφής γνωστών και φίλων.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου