Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2019

Η Ομογένεια της Βοστώνης θα γιορτάσει το “ΟΧΙ” του 1940

 

Ο συγγραφέας και δημοσιογράφος Νίκος Γκατζογιάννης. Φωτογραφία αρχείου: Εθνικός Κήρυκας-Θεόδωρος Καλμούκος.
ΒΟΣΤΩΝΗ. Η Ομογένεια της Βοστώνης θα γιορτάσει την Κυριακή 27 Οκτωβρίου την εθνική εορτή της 28ης Οκτωβρίου του 1940, στις 3 η ώρα το απόγευμα, στο Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο, με ποιήματα, τραγούδια, χορούς και παραστάσεις από τους μαθητές και μαθήτριες των Ελληνικών Σχολείων.
Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Νικόλαος Γκατζογιάννης (Nicholas Gage), πρόεδρος της Παν-Ηπειρωτικής Ομοσπονδίας, δημοσιογράφος της «New York Times», συγγραφέας και παραγωγός.
Η γιορτή διοργανώνεται από την Ομοσπονδία Ελληνοαμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας, υπό την προεδρία του Βασίλη Καυκά. Στην πρόσκληση αναγράφεται πως «τιμούμε την Ιστορία μας, τους Ηρωες και θυμόμαστε τον αγώνα τους. Σήμερα εμείς οι Ελληνες πρέπει να διατηρήσουμε την ταυτότητά μας, τη γλώσσα μας, την Πίστη μας».
Υπογραμμίζεται ότι το Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο είναι ασφαλές για τη διεξαγωγή εκδηλώσεων και φυσικά για εκείνη της 28ης Οκτωβρίου, παρά τα περί του αντιθέτου διαδοθέντα κατά τρόπο ανεύθυνο από την Μητρόπολη Βοστώνης προ εικοσαημέρου για τη ματαίωση της Κληρικολαϊκής Συνελεύσεώς της.
Επειτα από την εκδήλωση θα ακολουθήσει δεξίωση για όλους στους χώρους του Μαλιωτείου Πολιτιστικού Κέντρου και θα δοθεί η ευκαιρία της συνάντησης και της συναναστροφής γνωστών και φίλων.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου