Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγο της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2019

Επίδειξη δύναμης στη Συρία: «Απάτσι» και F-15 σηκώθηκαν όταν μαχητές της Τουρκίας πλησίασαν στρατιώτες των ΗΠΑ


Οι αμερικανικές δυνάμεις αποσύρονται μεν από τη βορειοανατολική Συρία, αλλά έκαναν επίδειξη δύναμης όταν χρειάστηκε. 

Μαχητές τους οποίους στηρίζει η Τουρκία βρέθηκαν πολύ κοντά σε αμερικανικές δυνάμεις, ενώ είναι σε εξέλιξη η επιχείρηση στη βορειοανατολική Συρία. Για αυτό τον λόγο, μαχητικά αεροσκάφη F-15 και ελικόπτερα «Απάτσι» AH-64 χρησιμοποιήθηκαν, ως μια επίδειξη δύναμης των ΗΠΑ, σύμφωνα με Αμερικανό αξιωματούχο. Μετά την πτήση τους πάνω από την περιοχή, οι μαχητές σκόρπισαν, συμπλήρωσε. 

Το περιστατικό συνέβη στην Αΐν Ισα, στη Συρία και ο αξιωματούχος ανέφερε ότι οι μαχητές της Τουρκίας παραβίασαν τη συμφωνία που υπάρχει, να μην απειλούν αμερικανικά στρατεύματα στη Συρία. Η Ουάσινγκτον διαμαρτυρήθηκε για το συμβάν, διά της διπλωματικής οδού, σύμφωνα με τον ίδιο αξιωματούχο. 

Τα αμερικανικά στρατεύματα άρχισαν να αποσύρονται τις τελευταίες ημέρες στη Συρία, αλλά ειδικές δυνάμεις παραμένουν στην περιοχή της Αΐν Ισα, που βρίσκεται περίπου στα μισά των συνόρων μεταξύ Συρίας και Τουρκίας, σύμφωνα με το RT. 
Πηγή: iefimerida

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου