Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019

Επίδειξη δύναμης στη Συρία: «Απάτσι» και F-15 σηκώθηκαν όταν μαχητές της Τουρκίας πλησίασαν στρατιώτες των ΗΠΑ


Οι αμερικανικές δυνάμεις αποσύρονται μεν από τη βορειοανατολική Συρία, αλλά έκαναν επίδειξη δύναμης όταν χρειάστηκε. 

Μαχητές τους οποίους στηρίζει η Τουρκία βρέθηκαν πολύ κοντά σε αμερικανικές δυνάμεις, ενώ είναι σε εξέλιξη η επιχείρηση στη βορειοανατολική Συρία. Για αυτό τον λόγο, μαχητικά αεροσκάφη F-15 και ελικόπτερα «Απάτσι» AH-64 χρησιμοποιήθηκαν, ως μια επίδειξη δύναμης των ΗΠΑ, σύμφωνα με Αμερικανό αξιωματούχο. Μετά την πτήση τους πάνω από την περιοχή, οι μαχητές σκόρπισαν, συμπλήρωσε. 

Το περιστατικό συνέβη στην Αΐν Ισα, στη Συρία και ο αξιωματούχος ανέφερε ότι οι μαχητές της Τουρκίας παραβίασαν τη συμφωνία που υπάρχει, να μην απειλούν αμερικανικά στρατεύματα στη Συρία. Η Ουάσινγκτον διαμαρτυρήθηκε για το συμβάν, διά της διπλωματικής οδού, σύμφωνα με τον ίδιο αξιωματούχο. 

Τα αμερικανικά στρατεύματα άρχισαν να αποσύρονται τις τελευταίες ημέρες στη Συρία, αλλά ειδικές δυνάμεις παραμένουν στην περιοχή της Αΐν Ισα, που βρίσκεται περίπου στα μισά των συνόρων μεταξύ Συρίας και Τουρκίας, σύμφωνα με το RT. 
Πηγή: iefimerida

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου