Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2019

Επίδειξη δύναμης στη Συρία: «Απάτσι» και F-15 σηκώθηκαν όταν μαχητές της Τουρκίας πλησίασαν στρατιώτες των ΗΠΑ


Οι αμερικανικές δυνάμεις αποσύρονται μεν από τη βορειοανατολική Συρία, αλλά έκαναν επίδειξη δύναμης όταν χρειάστηκε. 

Μαχητές τους οποίους στηρίζει η Τουρκία βρέθηκαν πολύ κοντά σε αμερικανικές δυνάμεις, ενώ είναι σε εξέλιξη η επιχείρηση στη βορειοανατολική Συρία. Για αυτό τον λόγο, μαχητικά αεροσκάφη F-15 και ελικόπτερα «Απάτσι» AH-64 χρησιμοποιήθηκαν, ως μια επίδειξη δύναμης των ΗΠΑ, σύμφωνα με Αμερικανό αξιωματούχο. Μετά την πτήση τους πάνω από την περιοχή, οι μαχητές σκόρπισαν, συμπλήρωσε. 

Το περιστατικό συνέβη στην Αΐν Ισα, στη Συρία και ο αξιωματούχος ανέφερε ότι οι μαχητές της Τουρκίας παραβίασαν τη συμφωνία που υπάρχει, να μην απειλούν αμερικανικά στρατεύματα στη Συρία. Η Ουάσινγκτον διαμαρτυρήθηκε για το συμβάν, διά της διπλωματικής οδού, σύμφωνα με τον ίδιο αξιωματούχο. 

Τα αμερικανικά στρατεύματα άρχισαν να αποσύρονται τις τελευταίες ημέρες στη Συρία, αλλά ειδικές δυνάμεις παραμένουν στην περιοχή της Αΐν Ισα, που βρίσκεται περίπου στα μισά των συνόρων μεταξύ Συρίας και Τουρκίας, σύμφωνα με το RT. 
Πηγή: iefimerida

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου