Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019

Δικαστική απόφαση «παγώνει» την πώληση του ιερού ναού της Αγίας Τριάδος του Σικάγου


Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2019



Στην Αγία Τριάδα του Σικάγου (E. Jason Wambsgans/Chicago Tribune via AP, FILE)

Δικαστήριο εξέδωσε το απόγευμα της Πέμπτης 3 Οκτωβρίου απόφαση με την οποία «παγώνει» την πώληση του ναού της ιστορικής κοινότητας Αγίας Τριάδος του Σικάγου.
Υπενθυμίζεται ότι στις 10 Σεπτεμβρίου είχε εγκριθεί η πώληση του Ναού και του κτιριακού συγκροτήματος της κοινότητας έναντι του ποσού των 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων στον ουδέτερο θρησκευτικό οργανισμό Universal Life Church, όπως είχε γράψει ο «Εθνικός Κήρυκας».
Συγκεκριμένα, με την πρωτοβουλία του ομογενή Σπύρου Κέζιου, επιχειρηματία στον τομέα ακινήτων, μία ομάδα ενοριτών βρήκαν δικηγόρο ο οποίος ειδικεύεται στον κλάδο των πτωχεύσεων και απέδειξαν στο δικαστήριο ότι ήταν παράνομη η πώληση του Ναού διότι δεν είχε ληφθεί η έγκριση της Γενικής Συνέλευσης της κοινότητας.
Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου του Σικάγου, στην ομάδα των ενοριτών συμπεριλαμβάνονται πλην του κ. Κέζιου, οι εξής: Ιωάννης Καραμήτσος, Σταύρος Χάιδος, Ολυμπία Χάϊδου, Μαρία Βλάχου και Γεώργιος Χωραϊτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου