Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2019

Ερντογάν σε Ε.Ε.: Αν καταδικάσετε την επιχείρηση στη Συρία, θα σας «πνίξω» στους πρόσφυγες!


Πέμπτη, 10-10-2019

Για τον Ερντογάν, η επιχείρηση που έχει ξεκινήσει εδώ και σχεδόν 24 ώρες στη βορειοανατολική Συρία, δεν είναι εισβολή. Κι αν η Ευρωπαϊκή Ένωση τολμήσει (!) να τη χαρακτηρίσει έτσι, τότε θα βρεθεί αντιμέτωπη με την οργή του.
Με όπλο, ξανά, το προσφυγικό, ο Ερντογάν απείλησε ευθέως την Ε.Ε. πως θα «πνίξει» την Ευρώπη με πρόσφυγες από τη Συρία. Εκμεταλλευόμενος το «όπλο» που του έχει δώσει η ίδια η Ευρώπη, ο Ερντογάν απείλησε, για πολλοστή φορά, να ανοίξει τα σύνορα.
«Αν η Ε.Ε. επιχειρήσει να περιγράψει την επιχείρησή μας (στη βορειοανατολική Συρία) ως εισβολή, η δουλειά μας θα είναι εύκολη, θα ανοίξουμε τα σύνορα και θα στείλουμε 3,5 εκατομμύρια πρόσφυγες σε εσάς», είπε ο Ερντογάν μιλώντας σε κομματική εκδήλωση. Και μόλις εκτόξευσε τη νέα απειλή, καταχειροκροτήθηκε!
Το νέο νταηλίκι Ερντογάν έρχεται λίγες ώρες μετά τη δήλωση του προέδρου της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, που είχε προειδοποιήσει την Τουρκία πως «αν το σχέδιό της είναι να δημιουργήσει «ζώνη ασφαλείας», να μην περιμένει χρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση«.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν ήταν η μοναδική που έβαλε στο στόχαστρό του ο Ερντογάν. Λίγες ώρες μετά την άνευ προηγουμένου ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών κατά Ελλάδας και Κύπρου, με αφορμή την τριμερή που έγινε το Κάιρο, ο πρόεδρος της Τουρκίας επιτέθηκε με απίστευτους χαρακτηρισμούς στον πρόεδρο της Αιγύπτου, Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι!
Όπως αναφέρει στον λογαριασμό του στο twitter ο γνωστός Τούρκος δημοσιογράφος Αμπντουλάχ Μποζκούρ, ο Ερντογάν χαρακτήρισε δολοφόνο τον πρόεδρο της Αιγύπτου και τον κατηγόρησε ακόμη και για το θάνατο του πρώην προέδρου της χώρας, Μοχάμεντ Μόρσι!
Ο Ερντογάν χαρακτήρισε «δολοφόνο» τον πρόεδρο της Αιγύπτου, λέγοντας πως όχι μόνο «σκότωσε» τη δημοκρατία στη χώρα τουαλλά έριξε και πιθανόν δολοφόνησε τον Μόρσι μέσα στο δικαστήριο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου