Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019

Μια δικαίωση σε ένα όραμα – 12,5 εκ ευρώ για την ανακαίνιση των εγκαταστάσεων της ΔΟΑ στην Αρχαία Ολυμπία


Επί τέλους θυμήθηκαν την ΔΟΑ (Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία) οι… γαλαζοαίματοι




Η ΔΟΑ μοιράζεται πλέον μαζί μας το όραμα για αναβάθμιση της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας στην Αρχαία Ολυμπία, επενδύοντας 12.5 εκατ ευρώ για την ανακαίνιση των εγκαταστάσεων της, αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του Προέδρου της ΔΟΑ Ισίδωρου Κούβελου, μετά την απόφαση που ελήφθη από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή, κατά την συνεδρίαση της στην Λωζάνη.
Μια απόφαση που εκφράζει την προσωπική επιθυμία του Προέδρου Thomas Bach και αποτελεί για μένα, δικαίωση προσπαθειών πολλών ετών, δήλωσε στην εφ Πατρίς ο κ Κούβελος, επισημαίνοντας ότι με  την απόφαση αυτή το Ολυμπιακό Κίνημα ουσιαστικά αναγνωρίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις προοπτικές αλλά και τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Αρχαία Ολυμπία.
Όπως τόνισε ο κ. Κούβελος, στην αρχή δειλά και στη συνέχεια με γοργά βήματα ξεκίνησε επί της προεδρίας του, η πορεία αναβάθμισης του εκπαιδευτικού ρόλου της ΔΟΑ στο σύγχρονο Ολυμπιακό Κίνημα: «Για να πετύχουμε τον στόχο αυτόν η ΔΟΑ έπρεπε να κάνει  αποφασιστικά βήματα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου