Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2019

Σημαία της Υεμένης, τοποθετήθηκε προσωρινά αντί της ελληνικής στην Πλατεία Αθηνών
Η σημαία της Υεμένης στην πλατεία Αθηνών. Φωτογραφία: Παραχώρηση Γιώργος Ντελης

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Αναστάτωση έχει προκληθεί στους κύκλους της Ομογένειας μετά το περιστατικό αφαίρεσης της ελληνικής σημαίας στην Πλατεία Αθηνών και την τοποθέτηση της σημαίας της Υεμένης.
Το βράδυ της Τετάρτης, η ελληνική σημαία, άγνωστο πώς, ήταν και πάλι στη θέση της και τώρα οι υπεύθυνοι της Πλατείας Αθηνών ερευνούν με την βοήθεια της Αστυνομίας και της υπηρεσίας Πάρκων Νέας Υόρκης τι ακριβώς έχει συμβεί.
Οπως είπε στον «Ε.Κ.» ο πρόεδρος της Επιτροπής της Πλατείας Αθηνών Τζορτζ Ντέλης «όποιος έβγαλε τη σημαία τη Δευτέρα χωρίς να ενημερώσει την υπηρεσία πάρκων ΝΥ που είναι αρμόδια, το έκανε παράνομα και έκλεψε την ελληνική σημαία.
Μόνο η συγκεκριμένη υπηρεσία έχει δικαιοδοσία να αλλάξει τη σημαία.
Μίλησα μαζί τους και μου είπαν ότι δεν την έβγαλαν αυτοί. Οποιος το έκανε, το έκανε για να στείλει ένα μήνυμα, καθώς η Υεμένη βρίσκεται σε πόλεμο με τη Σαουδική Αραβία η οποία έχει με το μέρος της την Αμερική».
Για το συμβάν έχει ενημερωθεί και η Αστυνομία ενώ οι υπεύθυνοι της Πλατείας ζήτησαν ο χώρος να φυλαχθεί τη νύχτα σε περίπτωση που συμβεί κάτι ξανά.
«Η σημαία μπαίνει και βγαίνει εύκολα, στηρίζεται σε ένα σίδερο. Θα ζητήσουμε να μπουν και κάμερες. Φοβάμαι μην πάει κανείς και κάνει ζημιά στα αγάλματα. Εδώ στην Αστόρια έχουμε 124 εθνικότητες και στην πλατεία αυτή οργανώνουμε τις ελληνικές βραδιές. Δεν έρχονται μόνο Ελληνες,έρχονται και ξένοι και είμαστε όλοι μια κοινότητα. Οι Ελληνες είναι περήφανοι για αυτή την πλατεία» θα πει ο κ. Ντέλης.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου