Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2019

Σημαία της Υεμένης, τοποθετήθηκε προσωρινά αντί της ελληνικής στην Πλατεία Αθηνών
Η σημαία της Υεμένης στην πλατεία Αθηνών. Φωτογραφία: Παραχώρηση Γιώργος Ντελης

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Αναστάτωση έχει προκληθεί στους κύκλους της Ομογένειας μετά το περιστατικό αφαίρεσης της ελληνικής σημαίας στην Πλατεία Αθηνών και την τοποθέτηση της σημαίας της Υεμένης.
Το βράδυ της Τετάρτης, η ελληνική σημαία, άγνωστο πώς, ήταν και πάλι στη θέση της και τώρα οι υπεύθυνοι της Πλατείας Αθηνών ερευνούν με την βοήθεια της Αστυνομίας και της υπηρεσίας Πάρκων Νέας Υόρκης τι ακριβώς έχει συμβεί.
Οπως είπε στον «Ε.Κ.» ο πρόεδρος της Επιτροπής της Πλατείας Αθηνών Τζορτζ Ντέλης «όποιος έβγαλε τη σημαία τη Δευτέρα χωρίς να ενημερώσει την υπηρεσία πάρκων ΝΥ που είναι αρμόδια, το έκανε παράνομα και έκλεψε την ελληνική σημαία.
Μόνο η συγκεκριμένη υπηρεσία έχει δικαιοδοσία να αλλάξει τη σημαία.
Μίλησα μαζί τους και μου είπαν ότι δεν την έβγαλαν αυτοί. Οποιος το έκανε, το έκανε για να στείλει ένα μήνυμα, καθώς η Υεμένη βρίσκεται σε πόλεμο με τη Σαουδική Αραβία η οποία έχει με το μέρος της την Αμερική».
Για το συμβάν έχει ενημερωθεί και η Αστυνομία ενώ οι υπεύθυνοι της Πλατείας ζήτησαν ο χώρος να φυλαχθεί τη νύχτα σε περίπτωση που συμβεί κάτι ξανά.
«Η σημαία μπαίνει και βγαίνει εύκολα, στηρίζεται σε ένα σίδερο. Θα ζητήσουμε να μπουν και κάμερες. Φοβάμαι μην πάει κανείς και κάνει ζημιά στα αγάλματα. Εδώ στην Αστόρια έχουμε 124 εθνικότητες και στην πλατεία αυτή οργανώνουμε τις ελληνικές βραδιές. Δεν έρχονται μόνο Ελληνες,έρχονται και ξένοι και είμαστε όλοι μια κοινότητα. Οι Ελληνες είναι περήφανοι για αυτή την πλατεία» θα πει ο κ. Ντέλης.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου