Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019

Σημαία της Υεμένης, τοποθετήθηκε προσωρινά αντί της ελληνικής στην Πλατεία Αθηνών
Η σημαία της Υεμένης στην πλατεία Αθηνών. Φωτογραφία: Παραχώρηση Γιώργος Ντελης

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Αναστάτωση έχει προκληθεί στους κύκλους της Ομογένειας μετά το περιστατικό αφαίρεσης της ελληνικής σημαίας στην Πλατεία Αθηνών και την τοποθέτηση της σημαίας της Υεμένης.
Το βράδυ της Τετάρτης, η ελληνική σημαία, άγνωστο πώς, ήταν και πάλι στη θέση της και τώρα οι υπεύθυνοι της Πλατείας Αθηνών ερευνούν με την βοήθεια της Αστυνομίας και της υπηρεσίας Πάρκων Νέας Υόρκης τι ακριβώς έχει συμβεί.
Οπως είπε στον «Ε.Κ.» ο πρόεδρος της Επιτροπής της Πλατείας Αθηνών Τζορτζ Ντέλης «όποιος έβγαλε τη σημαία τη Δευτέρα χωρίς να ενημερώσει την υπηρεσία πάρκων ΝΥ που είναι αρμόδια, το έκανε παράνομα και έκλεψε την ελληνική σημαία.
Μόνο η συγκεκριμένη υπηρεσία έχει δικαιοδοσία να αλλάξει τη σημαία.
Μίλησα μαζί τους και μου είπαν ότι δεν την έβγαλαν αυτοί. Οποιος το έκανε, το έκανε για να στείλει ένα μήνυμα, καθώς η Υεμένη βρίσκεται σε πόλεμο με τη Σαουδική Αραβία η οποία έχει με το μέρος της την Αμερική».
Για το συμβάν έχει ενημερωθεί και η Αστυνομία ενώ οι υπεύθυνοι της Πλατείας ζήτησαν ο χώρος να φυλαχθεί τη νύχτα σε περίπτωση που συμβεί κάτι ξανά.
«Η σημαία μπαίνει και βγαίνει εύκολα, στηρίζεται σε ένα σίδερο. Θα ζητήσουμε να μπουν και κάμερες. Φοβάμαι μην πάει κανείς και κάνει ζημιά στα αγάλματα. Εδώ στην Αστόρια έχουμε 124 εθνικότητες και στην πλατεία αυτή οργανώνουμε τις ελληνικές βραδιές. Δεν έρχονται μόνο Ελληνες,έρχονται και ξένοι και είμαστε όλοι μια κοινότητα. Οι Ελληνες είναι περήφανοι για αυτή την πλατεία» θα πει ο κ. Ντέλης.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου