Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

Το δραματικό restart της Σαπεκοένζε που καλείται να «ξεχάσει» την τραγωδία

 Κυριακή, 8 Ιανουαρίου, 2017

ΤΙΜΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ 
Λίγους μήνες μετά την τραγωδία, η ζωή για τη Σαπεκοένζε δεν μπορεί παρά να συνεχιστεί. Έτσι, μετά τον πρόσφατο αγώνα της ομάδας Νέων, πραγματοποιήθηκε και η πρώτη συγκέντρωση των «μεγάλων» για το 2017, αφού ο βραζιλιάνικος σύλλογος καλείται να προετοιμαστεί για τη νέα αγωνιστική σεζόν.
Τα αποδυτήρια ράγισαν όταν οι νέοι παίκτες αντίκρισαν τον Ζαγκέιρο Νέτο (ένας από τους τρεις επιζήσαντες του αεροπορικού δυστυχήματος), ο οποίος στεκούμενος σε πατερίτσες, πέρασε το δικό του μήνυμα αισιοδοξίας για την επόμενη ημέρα.
Ο πρόεδρος του συλλόγου, Πλίνιο Νταβίντ Ντε Νες Φίλιο, καλωσόρισε τον 31χρονο αμυντικό, λέγοντας: «Καλώς ήρθες Νέτο, καλώς ήρθες σπίτι σου, ο χώρος που σου ανήκει» και συνέχισε:
«Μπροστά μας είναι ένας νέος δρόμος με ελπίδα, αισιοδοξία, αποφασιστικότητα, μάχη, ειδικά με αυτούς τους άνδρες που θα είναι οι εκπρόσωποι των πολεμιστών μας από εδώ και πέρα. Η Σαπεκοένζε είναι μια ομάδα διαφορετική, είναι μια ομάδα ευτυχισμένη».

Ο νέος προπονητής της ομάδας, Βάγκνερ Μαντσίνι, δεν έκρυψε τη συγκίνησή του, αλλά και το στοίχημα της «ανοικοδόμησης»: «Η δική μου ευθύνη είναι όχι μόνο να η ομάδα να επιστρέψει στο καλό ποδόσφαιρο που η Σαπεκοένσε έπαιζε στη διάρκεια της ιστορίας της, αλλά θα κάνουμε τα πάντα για να τιμήσουμε κάθε μέρα όσους ήταν στο αεροπλάνο και να τους θυμόμαστε».
Η Σαπεκοένζε πέρα από τις εγχώριες διοργανώσεις θα λάβει μέρος και στο «Κόπα Λιμπερταδόρες» ως νικήτρια ομάδα (τιμής ένεκεν) του «Κόπα Σουνταμερικάνα».
Για το λόγο αυτό, ανακοίνωσε και αρκετές μεταγραφές, μεταξύ των οποίων ο αμυντικός Ντάγκλας Γκρόλι, με τη μορφή δανεισμού από την Κρουζέιρο, καθώς και οι Ναντσον και Ρόσι. Στην προετοιμασία μετέχουν όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, οι νέοι παίκτες που προωθήθηκαν στην πρώτη ομάδα, αλλά και οι Ντοντόν, Νιλτίνιο που ήταν ήδη επαγγελματίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου