Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα


Αγαπητοί Αναγνώστες, Αναγνώστριες

Λόγο των πολλών ειδήσεων ΝΕΑ της ημέρας μπορεί να είναι και κάτω δεξιά που γράφουμε “παλαιότερες αναρτήσεις” κάνετε “κλικ” πάνω σε αυτές τις δύο λέξεις και θα δείτε και πολλά άλλα άρθρα.

Επίσης, λίγο αριστερά σε αυτή τη πρώτη σελίδα θα δείτε “Translate” και ακριβώς από κάτω “Επιλογή Γλώσσας”. Κάνοντας “κλικ” πάνω στο Επιλογής Γλώσσας μπορείτε να μεταφράσετε όλη την ιστοσελίδα στη γλώσσα της αρεσκείας σας. Εάν έχετε συγγενείς και φίλους που δεν μπορούν να διαβάσουν Ελληνικά πέστε τους για αυτή τη δυνατότητα.


Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2017

Mε γραβάτα ο Νίκος Παππάς στην ορκωμοσία Τραμπ


Γραβατωμένος για πρώτη φορά από τότε που ανέλαβε κυβερνητικό αξίωμα εμφανίστηκε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς στην ορκωμοσία του αμερικανού νέου προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στην Ουάσινγκτον.
Ο κ. Παππάς, από την ανάληψη της εξουσίας από τον ΣΥΡΙΖΑ τον Ιανουάριο του 2015, ακολουθούσε το παράδειγμα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος δεν φοράει γραβάτα, υποσχόμενος μάλιστα να τη φορέσει μόνο αν θα μειωθεί το χρέος της χώρας.
Ωστόσο η εκλογή του νέου προέδρου των ΗΠΑ φαίνεται ότι άλλαξε τα δεδομένα και ένα υπερατλαντικό ταξίδι στάθηκε αρκετό για να αλλάξει γνώμη και να φορέσει γραβάτα χρώματος –τι άλλο;- κόκκινου, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που μας παραχώρησε ο Βηματοδότης.
Η επιλογή του χρώματος πιθανώς να μην έχει να κάνει με τη γνωστή ιδεολογική προτίμηση του ΣΥΡΙΖΑ προς το κόκκινο, αλλά να υπαγορεύτηκε είτε από κάποιο dressing code των διοργανωτών, είτε από την ανάγκη να τιμηθεί ο Ντόναλντ Τραμπ που είναι ρεπουμπλικανός και το επίσημο χρώμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος είναι το κόκκινο.
Εξάλλου, και ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, Πάνος Καμμένος, και ο δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος της ΚΕΔΚΕ, Γιώργος Πατούλης, που συνόδευαν τον κ. Παππά στις Ηνωμένες Πολιτείες, φορούσαν αμφότεροι κόκκινες γραβάτες.
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου