Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Read this blog: www.paneliakos.com in every language.

Click on the left where it says “Τranslate”, “Επιλογή γλώσσας”

Με ένα κλικ με το “ποντικάκι” και η ιστοσελίδα μας www.paneliakos.com μεταφράζετε σε όλες τις γλώσσες.

Αριστερά, που λέει Translate, Select Language και όλη η ιστοσελίδα μπορεί να διαβαστεί σε άλλες γλώσσες.

Τώρα μπορούν να διαβάζουν την ιστοσελίδα μας www.paneliakos.com και συγγενείς σας, φίλοι σας, που δεν ξέρουν καλά την Ελληνική.

------

Για περισσότερες ειδήσεις πήγαινε κάτω στο τέλος της σελίδας

και κάνε “κλικ” στο “Παλαιότερες αναρτήσεις”

Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017

Νέα δημοσκόπηση: Με 14 μονάδες μπροστά η Νέα Δημοκρατία

Προηγείται με 14 μονάδες η ΝΔ του ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.   Η ΝΔ συγκεντρώνει 30,5% ενώ το κυβερνών κόμμα μόλις 16,5%.

Πρόθεση ψήφου
Η ΝΔ διατηρεί το άνετο προβάδισμα 14 ποσοστιαίων μονάδων, με τον ΣΥΡΙΖΑ να σημειώνει 16,5% (μικρή αύξηση έναντι του 16% το Νοέμβριο πάντως), η ΝΔ 30,5% (έναντι 32%), η ΧΑ 7,5% (έναντι 8%), η ΔΗΣΥ 6,5% (από 5,5%), το ΚΚΕ 6,5% (6%), Το Ποτάμι 2% (1,5%), οι ΑΝΕΛ παραμένουν σταθεροί στο 2%, η Ένωση Κεντρώων 2,5% (3%), η ΛΑΕ παραμένουν σταθεροί στο 1% , η Πλεύση Ελευθερίας 2,5% (3%), άλλο κόμμα δηλώνει και πάλι το 6,5% και Δεν Ξέρω/ Δεν Απαντώ λέει το 16% (15,5%).

Παράσταση νίκης
Σαρωτική είναι η αίσθηση στην κοινή γνώμη ότι η ΝΔ θα κερδίσει τις επερχόμενες εκλογές, με ποσοστό 71% έναντι μόλις 11% που πιστεύει ότι θα κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Καταλληλότερος Πρωθυπουργός
Ο πρόεδρος της ΝΔ είναι μακράν καταλληλότερος Πρωθυπουργός για το 33,5% της κοινής γνώμης, έναντι 20% που συγκεντρώνει ο Αλέξης Τσίπρας.

Δημοτικότητα αρχηγών
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξακολουθεί να απολαμβάνει εξαιρετικά υψηλά ποσοστά δημοφιλίας. Προηγείται σταθερά με 31% θετικές γνώμες με μεγάλη διαφορά του Αλέξη Τσίπρα που συγκεντρώνει 20%. Αίσθηση προκαλεί η άνοδος της Φώφης Γεννηματά. Η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης περνά πλέον στην δεύτερη θέση της δημοτικότητας των πολιτικών αρχηγών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου