Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023

Απαγόρευση κυνηγιού για 5 χρόνια, ποιες περιοχές αφορά

 Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου, 2023

Παράταση της απαγόρευσης του κυνηγιού για πέντε χρόνια σύμφωνα με το ΦΕΚ που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα της κυβερνήσεως.

Συγκεκριμένα παρατείνεται για μια πενταετία (έως 15-9-2028) την ισχύ της υπ’ αρ. 3844/16-9-2003 (Β’ 1424) απόφασης του Γενικού Γραμματέα Περιφέρειας Αττικής, περί απαγόρευσης κυνηγίου στην περιοχή Νήσου Καλαυρίας Πόρου Τροιζηνίας αρμοδιότητας Δασαρχείου Πόρου, με όρια τα αναφερόμενα σε αυτή.


Η παράταση πραγματοποείται, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών της Νήσου Καλαυρίας, Πόρου Τροιζηνίας (αρχαιολογικοί χώροι, τουριστικές περιοχές, κατοικημένες περιοχές κ.λπ.) και για την προστασία, ανάπτυξη, αναπαραγωγή του θηραματικού πλούτου και της άγριας πανίδας, διότι η εν λόγω έκταση καλύπτει τις ανάγκες διατροφής, διαχείμασης, αναπαραγωγής κ.λπ. των θηραμάτων, χωρίς να δημιουργεί υπέρμετρο περιορισμό ώστε να αυξηθεί η κυνηγετική πίεση στις ελεύθερες στο κυνήγι περιοχές.

Πηγή: dnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου